consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De când s-a născut băiatul nostru, prietenul meu a devenit foarte rece și agresiv verbal. Nu există zi în care să nu mă înjure sau să facă scandal. A zis că dacă îmi trece prin cap să plec cu copilul, mă găsește, mă omoară și apoi mă duce pe câmp, să mă mănânce șacalii.

Terapeuti.ro 8:21am Mar 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua sunt femeie de 21 de ani și am o problemă sunt intr-o relație de 4 ani avem împreună un băiat de doi ani dar de când sa născut băiatul el a devenit foarte rece și agresiv verbal nu cred că există zi sa nu mă înjure sau să facă scandal din orice am vrut sa ne despărțim dar nu mă lăsat să îmi iau copilul și a zis că dacă îmi trece prin cap sa plec cu băiatul mă găsește și mă omoară și apoi mă duce pe camp să mă mănânce șacali


Botezat-Antonescu Radu 8:48am Mar 29
vorbeste cu familia ta, dupa care cu autoritatile, apara-ti copilul si propria persoana daca te simti in pericol!

Little Djini 9:14am Mar 29
Înregistrează amenințările și depune plângere la politie. Cere ordin de restricție împotriva soțului, ia copilul si pleacă. Chiar dacă vorbești cu părinții nu te duce sa stai la el ci apelează pentru început la un centru pentru protejarea victimelor violentei în familie. Acolo vei primi ajutor specializat pentru astfel de cazuri. Iar amenințarea ca îți ia copilul nu e valabila. Mama are prioritate!

Liviu Liv 9:29am Mar 29
Pleacă !

Monica Enescu 9:59am Mar 29
Si eu va sfatuiesc sa plecati, contactati autoritatile si sunati si la un centru maternal care va poate oferi cazare. Daca plecati de langa el nu va puteti intoarce pentru ca poate fi periculos. De asemenea nu mergeti undeva la parinti unde va poate gasi usor! Aici aveti cateva asociatii la care puteti apela, unele in functie de judetul in care locuiti:

Monica Enescu 9:59am Mar 29
http://violentaimpotrivafemeilor.ro/la-cine-sa-apelezi-in-caz-de-violenta-in-familie/

Monica Enescu 9:59am Mar 29
http://www.copilul.ro/pentru-mama/sentimente/5-asociatii-si-organizatii-pentru-sustinerea-mamelor-a13072.html

Monica Enescu 9:59am Mar 29
http://touchedromania.org/

Pascu Viorica 8:25pm Mar 29
opinia mea este ca sunt mult mai multe, comportamente negative/ agresive impotriva dumneavoastra din partea partenerului, decat ceea ce ne scrieti, care probabil sunt accentuate acum; acea modificare a comportamentului are anumite cauze; scrieti-ne mai detaliat: consuma si alcool, are stari de un anumit tip, respectiv ce altceva ati mai observat deosebit la el? Este intr-adevar in pericol securitatea dumneavoastra!


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile