consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am o prietena de 15 ani, amenintata cu moartea ei, a familiei si a prietenilor sai, de un individ de 40 si ceva de ani obsedat de ea. Fata a incercat sa-l ameninte cu politia, dar se pare ca acesta ar avea o “functie intr-o institutie” A fost o tentativa de viol din partea lui, o bataie…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online 
Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua! Am o prietena in varsta de 15 ani care este amenintata cu moartea familiei sale , a persoanei insusi dar si prietenilor sai.Toate aceste din cauza unui individ cu varsta intre 40-47 ani care a prins o obsesie fata de ea. Fata a incercat sa-l ameninte cu politia dar se pare ca acesta ar avea o “functie intr o institutie” si ca nimeni nu l poate invinge , el este smecherul Romaniei ,nimeni nu este mai sus decat el ,invarte banii cu lopata odata cu femeile de langa el——spusele individului. fata prefera sa nu spuna nimica parintilor din cauza fricii fata de acesta. Mentionez ca a fost o tentativa de viol din partea lui si o bataie de perioada scurta (cateva minute) dar destul de aspra .Tacerea ei o plateste cu bani , fata daca nu accepta banii de el ,o injura si ..asa mai departe. Cum credeti ca ar trebuii procedat ?Trece printr o trauma imensa , avand in vedere ca acest individ stie unde invata fata si are in prim plan de a trimite mai mult barbati pentru a o
batjocorî in fata liceului.Acesta ii aminteste de mai multe ori pe zi , ca daca-l denunta la politie va platii cu moartea si ea si familia sa , din partea prietenilor lui!
 • Marincat Diana
  Marincat Diana Prima dată sa vb cu părinții și împreună la Poliție! E cea mai bună soluție! Plângere penală pt amenințări și șantaj!
 • Marilena Popa
  Marilena Popa In primul rand sa stranga probe, sa vorbeasca neapărat cu parintii si sa consulte un avocat, plangere la politie cat mai repede. Individul mizeaza fix pe frică.
 • Ghiţă Pristanda
  Ghiţă Pristanda Aici sunt relatate mai multe infracțiuni de competenta politiei. Dacă relatările sunt susținute de dovezi e simplu. Oricum reclamația la poliție este primul pas!
 • Daniel Mois
  Daniel Mois Aici e deja responsabilitatea poliției, nu a terapeutului…
 • Cristina Anghel
  Cristina Anghel Fata ar trebui sa vb cu parintii sau cu o persoana de incredere. Faptele dlui sunt destul de grave, mai ales ca este vorba de un minor. Oricat de „smecher“ ar fi respectivul, orice naș isi are nașul cu strategia potrivita. Sper ca parintii/familia sa actioneze intelept.
 • Mihaela Munteanu
  Mihaela Munteanu Sa vorbeasca urgent cu parintii si sa anunte politia.Sa faca o plangere oficiala,astfel orice i s-ar intampla sa fie principalul suspect.Sa nu plece singura de la scoala.Sa isi activeze gpsul pe telefon si sa invete si pe tatal ei sa identifice un share location pt a-si identifica fata in timp util etc.
 • Maria Ionescu
  Maria Ionescu Sa ia legatura cu Cristian Sabah!
 • Nic Daniel Hanc
 • Cristina Mitran
  Cristina Mitran Mers la Politie dar sa stranga cat mai multe probe. Inregistrari audio, mesaje, poze. E posibil ca el sa nu aibe nici o functie, ci doar sa incerce sa o sperie cu asta.
 • Rodica Pinzaru Turea
  Rodica Pinzaru Turea Ar trebui sa vorbeasca cu parintii si sa mearga la politie.Sa actioneze cat mai repede, pana nu este prea tarziu.Politia sa isi faca treaba.S au intmplat prea multe.
 • Alexandra Ghiran
  Alexandra Ghiran Conform legii protecției copilului, orice persoana care are suspiciunea sau cunoaște Poate și trebuie sesesize, scris sau telefon protecția copilului. Dgaspc din județ poate prelua cazul și sa îl instrumente e, au angajați și psihologi care-o pot introduce pe fataintr-un program de consiliere


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile