implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu prea comunic cu colegii mei, insa acum doresc sa ma inteleg mai bine cu ei, dar nu stiu ce sa fac ca sa le schimb parerea negativa despre mine… mereu spun cate un lucru prostesc.

Mesaj anonim de pe Terapeuti.ro:
Buna , pana anul trecut eram destul de obsedata de scoala si de teme si eram foarte timida insa m-am scimbat, insa inca mai sunt putin timida. Nu prea comunicam cu colegii mei ,insa acum doresc sa ma inteleg mai bine cu ei ,dar ei au aceeasi parere despre mine si nu stiu ce sa fac sa le-o schimb,adica daca incerc sa vorbesc cu ei mereu spun un lucru prostesc si ei eu o parere si mai negativa despre mine.Ce sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei

depinde ce iti doresti? prieteni care te apreciaza pt cine esti cu adevarat… sau cei care te apreciaza doar pt ce faci..

Mihaela Munteanu

Exista o diferenta intre integrare si apartenenta.Noi oamenii facem aproape orice pentru a ne integra in societate,intr-un grup,pentru a placea celorlalti. Dar nevoia fundamentala a unui om este de iubi ,de a se simti iubit si de a simti apartenenta la un grup,familie,persoana iubita etc. Conceptele par similare dar diferenta dintre apartenenta si integrare este urmatoarea: cand incercam sa ne integram o facem aratand lumii o masca care nu ne apartine,cand apartinem unui grup cu adevarat ne simtim foarte relaxati fiind naturali,aratandu-ne exact asa cum suntem (imperfecti,timizi,blanzi,fricosi,spunand exact ceea ce gandim). Cauta sa simti ca apartii unui loc, nu sa te integrezi intr-un grup care poate nu are nimic in comun cu tine. E bine sa socializezi,sa iti faci prieteni, dar alege persoane cu un suflet similar cu al tau si cu preocupari de viata similare. SUCCES!
 1

Mihaela Munteanu

Iti recomand sa citesti Darurile imperfectiunii-Brene Brown,si alte carti de dezvoltare personala pe care le gasesti. Vei descoperi multe lucruri atat despre tine cat si despre oameni in general. Vei gasi destule lucruri acolo si despre timiditate(sau frica de a fi tu insuti) asa cum o mai numesc eu. Si daca este vorba de o frica pai sa vedem cum putem oare invinge frica: prin curaj. Si un lucru pe care vreau sa il stii este ca orice om poate fi curajos! SI CA SA FII CURAJOS TREBUIE SA PRACTICI CURAJUL,SAIL EXERSEZI IN FIECARE ZI PUTIN CATE PUTIN !
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile