implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt elev in clasa a V-a. Nu pot dormi daca TV-ul e aprins, iar mama se uita la televizor la filme horror. Nu nu am adormit pana la ora doua noaptea fiindca in gandul meu apareau secvente din film. Cum as putea scapa de aceste ganduri?

Terapeuti.ro 7:17am Sep 2
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Sunt elev in clasa a V-a. Eu nu pot dormi daca TV-ul e aprins. Mama se uita la televizor la un film horror si cand sa ma intorc pe o alta parte a corpului m-am uitat accidental la TV (Eu nud doream sa vad acele porcarii) si am vazut un om fara par pe cap, gol pusca si plin de taieturi si apoi niste oameni care tipau de groaza ce erau si ei plini de sange.
Cand mama a stins televizorul eu nu am adormit pana la ora doua noaptea fiindca in gandul meu aparea omul acela descris mai sus. Apoi am crezut ca sunt in galaxia aia din film. Tata a aprins becul in bucatarie si am crezut ca este acel om urat. Cum as putea scapa de aceste ganduri?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:49am Sep 2
eu iti sugerez sa te linistesti pt ca este doar fantezie/fictiune… nu este ceva real, deci nu iti poate face nimic. Pe de alta parte, daca tu te tot gandesti la un lucru… cumva te ‘legi’ de el… acel lucrur o sa inceapa sa devina real si sa iti provoace frica… dar si asa tot o iluzie este. Succes! ;)

Grigoras Nitica 10:36am Sep 2
Discuta cu mama,ai nevoie sa_ti respecte intimitatea,sa_ti respecte nevoia de a dormii fara tv.,nevoia de a te dezvolta fara scene ce te pot dezechilibra emotional,explica_i tot ceea ce ai scris aici sau mai bine invit_o sa citeasca ce_ai scris….
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile