Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu il mai inteleg pe fostul meu partener. Simt ca isi bate joc de sentimentele mele. De ce revine mereu in viata mea daca nu ma vrea?

Mesaj anonim de pe Terapeuti.ro:
Buan ziua ,
Ma numesc Cami si am 48 ani,am avut o relatie de 5 ani care nu sa finalizat si ne-am despartit, dupa doi ani de zile primesc un telefon de la aceea persoana inopinat ca vrea sa reluam legatura ca ma iubeste cu adevarat, ca v-a vinde casa din provincie si ne vom lua casa impreuna aici in Bucuresti, ca ii este foarte dor de mine precizez ca este plecat in Germania la munca de doi ani in acest timp am vorbit la telefon foarte rar pana acum o luna si doua sapatamani in care am vorbit zilnic, convorbirile dintre noi doi au fost ok pana acum doua saptamani in care reaspundea monosilabic la telefon sau nu raspundea cand il intrebam ce are imi spunea ca este foarte obosit dar eu simteam altceva in vocea lui. Ultimul telefon la sfarsitul lui martie a raspuns foarte nervos l-am intrebat ce are si mi-a dat acelasi raspuns ca este obosit, l-am intrebat cand vine acasa raspunsului a fost de genul ” ce trebuie sa iti spun tie cand vin, o sa vin” reactia mea a fost de surprindere ca si cum eu sunt un nimic si l-am intrebat daca noi avem o relatie a spus ca nu,si ca vreau un raspuns clar daca vom fii impreuna raspunsul lui a fost nu, nu vom fii impreuna raspuns clar ! credeti-ma ca a fost un soc cand l-am auzit i-am raspuns “bine ok la revedere” din aceea zi orice legatura dintre noi sa rupt.Sincer nu il mai inteleg, acum vrea acum nu vrea acum ma iubeste acum nu …sunt epuizata mental nu stiu ce sa mai cred si nu stiu ce sa fac,simt ca isi bate joc de sentimentele mele,de ce revine mereu in viata mea daca nu ma vrea, are 47 de ani are un copil din prima casnicie care sta cu mama ei in Italia am considerat ca este un om matur deja trecut printr-o casnicie si un divort, ca stie ce vrea. Ajutati-ma sa inteleg!
eu ma gandesc ca nu va este clar ce se intampla cu el pt ca nici lui nu ii este clar. Atata timp cat el va ascunde lucruri importante, nu aveti cum sa le ghiciti. Eu va sugerez sa fiti responsabila in primul rand fata de Dvs. La aproape 50 ani ar trebui sa poata sa isi dea seama ce vrea pt sine. Daca nu, poate are nevoie de ajutor de specialitate. Succes!
 2
Inteleg ca ati mai fost in relatie cu aceasta persoana. Sesizati o asemanare intre modul in care relationati atunci si acum? Pentru ca este posbil sa reintrati intr-un tipar. Este important sa aveti grija de dvs. si sa discerneti lucrurile astfel incat sa “iesiti” din aceasta stare de epuizare pe care o mentionati.
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 4244 raspunsuri primite pentru 872 intrebari)