implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMotivele de cearta cu iubitul meu sunt mereu aceleasi: el nu are incredere in mine si de aici isi imagineaza tot felul de situatii si hotaraste sa ne despartim!

Terapeuti RO 8:14am Mar 20
Mesaj:
Buna ziua! Numele meu este Maria, am 22 de ani si sunt studenta la Facultatea de Drept, in prezent lucrez ca agent de vanzari.Apelez la un specialist pentru ca singura nu stiu cum sa remediez problemele de cuplu,despartirea ar fi solutia cea mai simpla, poate , daca nu mi-as iubi partenerul! Sunt intr-o relatie cu un baiat de 21 de ani, ne-am impacat de 3 saptamani, dupa ce am stat despartiti aproape 1 an de zile! Inainte am mai avut o relatie de aproape 3 ani, tot cu el. Motivele actuale de cearta sunt aceleasi ca si in trecut, el nu are incredere in mine si de aici isi imagineaza tot felul de situatii si hotaraste sa ne despartim! Acum nu am mai vb de 2 zile, din cauza ca a trebuit sa merg in alt oras,asta pt job ul meu! E mai mereu posesiv, suspicios, dar cand suntem impreuna simt ca ma iubeste, imi spune asta, chiar si dupa atata timp in care nu ne am vazut si nu am vorbit, fiecare dintre noi incercand o relatie cu altcineva! Chiar si asa, nu a trecut zi in care sa nu ma gandesc la el si sa nu mi doresc sa ne impacam, ceea ce s-a intamplat,insa credeam ca s-a schimbat si ca totul va fi bine! Ne faceam planuri de viitor, insa pt asta eu trebuia sa renunt la locul de munca sa ma mut in orasul in care lucreaza el! Sunt confuza, nu vreau sa-l pierd, vreau sa aiba incredere in mine si sa nu mai incerce sa ma cenzureze. Nu pot avea ochi pentru altcineva, il iubesc atat de mult incat as fi in stare sa fac tot ce l-ar linisti, dar stiu ca asa nu am avea o relatie sanatoasa! Vreau sa ma ajutati sa gasesc o madalitate de a pastra relatia! Va multumesc!

Gabriela Iftode 9:12am Mar 20
Daca si el doreste sa faca ceva pentru a pastra relatia, mergeti impreuna(sau separat) la terapie. Eu cred ca el proiecteaza asupra ta lipsa lui de incredere in sine , iar iubirea ta seamana putin cu dependenta. Rezolvand aceste aspecte, relatia voastra ar putea deveni armonioasa.

Psihoterapie PentruFamilie 9:28am Mar 20
iti doresti un lucru normal…o relatie nu va rezista atat timp cat nu e exista incredere reciproca…poti sa-i spui si lui asta, pentru a decide daca isi doreste sau nu sa aveti o “relatie sanatoasa”.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile