consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si sunt genul de om timid care are oarecum o “teama” in a discuta cu persoane noi. Am foarte putini prieteni, ies rar cu ei, de multe ori ma simt exclusa si nu inteleg de ce. Ma simt singura si plang foarte des din cauza asta.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Am 17 ani si sunt genul de om timid care are oarecum o “teama” in a discuta cu persoane noi.Am foarte putini prieteni,3,si nici cu ei nu sunt apropiata adica ies rar cu ei ,de multe ori ma simt exclusa si nu inteleg de ce.Sunt o persoana dragut si toata lumea care ma cunoaste spune ca sunt de treaba si ma apreciaza ,dar nimeni nu se inghesuie sa ne imprietenim.Ma simt singurasi plang foarte des din cauza asta.mi.as dori sa am mai multi prieteni si sa ies mai des,dar nu am cu cine si asta ma deprima.As vrea un sfat ..ce as putea sa fac sa scap de timiditate si sa am o viata sociala

Botezat-Antonescu Radu Andrei

ce ai putea sa faci este destul de simplu: ‘sa faci’ ce iti doresti, incet si cu perseverenta, desi este poate mai greu din cauza timiditatii, insa aceasta asa se invinge. Cand ne este frica de apa… una din solutii este sa ne ‘imprietenim’ cu apa, incetc, incet… treptat… pana ne dam seama ca este ok sa stai in apa (in siguranta). Succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed