Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Am 19 ani si pana sa ajung la facultate eram tinuta din scurt. Acum nu mai sunt, dar gresesc nonstop. Ma tot intalnesc cu diversi tipi, pentru ca simt nevoia de a avea pe cineva alaturi…

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

buna ziua. am 19 ani si sunt studenta. ma inteleg destul de bine (cred eu cu parintii), ei fiind stricti si pana sa ajung la facultate, eram tinuta din scurt.. iar acum, gresesc non-stop(initial,nu cred ca gresesc,dar dupa imi dau seama ca a fost o greseala).
inca de dupa inscrirea la facultate, am vrut sa am pe cineva alaturi de mine, un baiat. in vara,am cunoscut unul de pe internet.. a fost o dezamagire cand el nu m-a mai cautat, gandeam ca e din cauza sarutului dat ca o “usuratica” (are 26 de ani). apoi a urmat sa ma intalnesc cu un alt baiat, distanta cam de doua sau trei luni…insa cu el am avut primul contact sexual si a fost neprotejat, iar el a procedat la fel…dar a fost mai ok si mi-a zis ca nu merge.(28 ani)
a urmat sa intalnesc un tip care locuieste aproape de mine,cam dupa o luna de la primul contact. ( sunt la camin).. acesta a fost ok la inceput, nu am mai facut tampenia sa o fac la prima intalnire, am facut-o dupa o saptamana..am avut doua contacturi..ultimul contact s a terminat cu o muscatura urata, iar aceasta muscatura a pus capac…el era foarte indiferent, iar muscatura aia mi a lasat o vanataie si urma dintilor lui.
urmand inca un tip,cam dupa o saptamana..iar acesta s-a culcat cu mine, apoi a spus sa fim doar prieteni cu beneficii..nu am acceptat, am aflat ca el avea logodnica (evident ca nu m-am putut abtine sa nu o contactez)…i-am zis ce s-a intamplat, apoi am regretat .dar in acelasi timp ma bucuram pentru ca stiam ca exista posibilitatea sa fie al meu(asta dupa doua saptamani de la contactul sexual, el continuand sa-mi dea mesaje cu propuneri..iar eu continuand sa-l refuz). ea s-a impacat cu el chiar dupa a doua zis. iar eu a doua zis m-am intalnit cu un alt tip cu care am facut-o…si ma simt foarte aiurea pentru ca ma deconcentreaza si nu pot sa fiu atenta la studiile mele, simt nevoia de a avea pe cineva alaturi si fac tampenii de genul asta..

Madalina Trufasu
Madalina Trufasu Draga mea, este normal sa iti doresti conexiune si sa ai pe cineva alaturi. Pe de alta parte, acest tip de relatii pe care il ai poate apare ca urmare a faptului ca parintii tai au fost stricti cu tine? Acum ai ocazia sa te descoperi, sa afli despre tine intr-un mod care sa te ajute sa cresti si sa faci un salt sanatos spre viata de adult. O consiliere sau psihoterapie te-ar ajuta sa afli mai multe despre tine si despre cine esti cu adevarat. Mult succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed