consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am suferit o despărțire de fostul iubit. La școală nu sunt motivată deloc, deși am note bune. Orice lucru care ma supăra mă duce cu gândul la el. Nu pot manca sau sa fac altceva, deoarece tot la el ma gândesc. Cu părinții nu mă înțeleg bine, deoarece nu sunt așa deschisă, iar ei sunt foarte stricți.

Terapeuti.ro 7:02am Nov 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am suferit o despărțire de fostul iubit . Orice lucru care ma supăra sau ma enervează ma duce din nou cu gândul la el indiferent de subiect . Nu pot manca sau sa fac orice altceva care îmi da timp de gândire deoarece tot la el ma gândesc și pe toți ii vad vinovați pt ceea ce mi se întâmplă. Cu părinții nu ma înțeleg bine deoarece nu sunt asa deschisa și ei sunt foarte strici . La școală nu sunt motiva deloc deși am note bune . Încerc sa rezolv dar deși sunt conștientă ca nu e bine ce fac sa urlu mama , sa ma port urat cu prietenii și sa fac altele nu ma pot controla . Va rog sa ma ajutați.. multumesc mult


Doina Zamfirescu 7:58am Nov 24
Discuta cu parinti si apelati la un terapeut. Pentru tine este o perioada dificila si ai nevoie de sprijin pentru a trece prin aceasta perioada.

Mauscell AltOm 11:22am Nov 24
se pare ca inca suferi despartirea ,te-ai despartit tu de el sau invers ,daca te-ai despartit tu de el ,atunci situatia te-a socat destul cat sa provoace un dezechilibru in interiorul tau , alege ce este cel mai bine pentru tine ,atragei atentia iubitului,parintilor,prietenilor,iar daca te iubesc cu adevarat ,te vor intelege ,si veti merge mai departe impreuna , cu siguranta familia te iubeste ,doar modul in care iti arata e putin diferit de ceea ce te astepti tu … nu-ti fa rau singura punand orgoliul in fata ,iar daca te vei impaca cu iubitul ,sa nu crezi ca va fi totul ca inainte ,nu va mai fi nimic ca inainte …va fi mult mai bine ….trebuie sa ai doar incredere in tine si sa-ti doresti sa fie bine .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile