Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTotul a inceput in noaptea de Anul Nou. La sfarsit, l-am rugat pe logodnicul meu sa mai ramana cu mine, iar el a plecat. De atunci ii reprosez orice, il sun des si in fiecare zi plang, ma simt singura, parasita, neiubita, nu mai mananc, nu mai pot dormi noptile, ma gandesc chiar si la sinucidere…

Mesaj anonim prin www.terapeuti.ro:
Buna ziua! Ma numesc Diana si am 19 ani , am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Totul a inceput in noaptea de anul mou , care l-am facut cu logodnicul meu . Totul a fost frumos pana cand pretrecerea s-a terminat si eu il rugasem sa mai ramana cu mine , pentru ca simteam ca am nevoie de el , iar el a plecat . De atunci ii reprosez orice , il sun mai des si in fiecare zii plang, ma simt singura , parasita , neiubita chiar , nu mai mananc , nu mai pot dormii noptiile, ma gandesc chiar si la siuncid . De patru luni sunt in starea asta, nu stiu care este cauza .Ma puteti ajuta?

Botezat-Antonescu Radu Andrei

cauza pare sa fie foarte clara: sentimentul pe care l-ai avut cand logodnicul tau a facut ce a facut. Problema este ca daca ai aceste stari de atata timp ar fi bine sa discuti cu un medic psihiatru (macar pt o parere) sau macar cu un psiholog. Ai grija de tine, succes!
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed