Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa pot sa imi continui viata. In copilarie nu m-am simtit niciodata un copil iubit si toata viata am cautat afectiune.

Terapeuti RO 6:47am Oct 14
Mesaj:
Buna ziua! Am 24 de ani si nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa pot sa imi continui viata. In copilarie nu m-am simtit niciodata un copil iubit si toata viata am cautat afectiune. In urma cu 5 ani am trait cea mai frumoasa poveste de dragoste si am simtit pentru prima data ca am pentru ce sa traiesc, asa ca ultimi 5 ani i-am dedicat baiatului respectiv, insa cam de un an atitudinea lui s-a schimbat total. Inainte ma adora, iar acum orice as face e gresit si imi spune mereu ca eu nu mai sunt persoana de care s-a indragostit si ca ar trebui sa il recuceresc. De cand au inceput aceste probleme simt ca am pierdut tot ce mai aveam si ca viata mea nu mai are rost. Ma simt inutila si simt mereu ca orice as face nu este suficient de bine. Nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare. Va rog ajutati-ma cu un sfat!

Carmen Ontanu 7:18am Oct 14
Cred ca e nevoie de o retrospectivă. Sigur nu ai primit mai mult decât ai oferit?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:12am Oct 14
un sfat ar fi sa gasesti un psihoterapeut impreuna cu care sa te simti confortabil si sa incep sa explorezi aceasta relatie. Lucrurile sunt mult mai profunde decat putem elabora pe net. Succes, se poate! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita