consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt bucatar de ceva ani si imi este frica uneori sa ma duc la munca, nu pot dormi cateodata de stres, imi este frica sa nu gresesc ceva, desi stiu ca fac treaba foarte bine, imi este frica de seful meu, desi nu tipa…

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua.

Am o problema muncesc in domeniu alienate..mai concret sunt bucatar de ceva ani.

Am 32 ani si Inca imi este teama de schimbat locului de munca..imi este frica cateodata sa ma duc la munca desi muncesc de 6 luni in acelasi loc…nu pot dormi cateodata de stres…imi este frica sa nu gresesc ceva.desi stiu .ca fac treaba foarte bine..imi este frica de seful meu ..desi nu tipa.
.

am prins o frica de sefi….presupun .ca din cauza abuzului verbal cauzat de tatal meu in copilarie

Nu stiu ce sa fac….ajutati ma

Bună ziua. Puteți avea dreptate aici. Din cauza tatălui acum nesimțiți o teamă față de șefi. Răspunsul constă într o terapie psihanalitică. Psih. Tiberiu Seeberger
Ați făcut un pas important sa conștientizați de unde e teama de sefi(autoritate). O psihoterapie va poate ajuta sa înțelegeti relația cu tata din copilărie (ce fel de convingeri a generat) și în ce mod va influențează acum acele convingeri. De asemenea aveți posibilitatea sa va redescoperiti puterile și sa aveți mai multa încredere în propria persoana. Succes!
 1
Este evident ca va aflati intr-o stare considerabila de stres. Acest stres va afecteaza pe langa sanatate, calitatea somnului si performanta la locul de munca, astfel intrati intr-un cerc vicios. Si eu va recomand o psihoterapie, pe langa activitati relaxante, poate si un sport de intretinere, toate acestea va vor ajuta sa eliminati acest stres. Nu ezitati, succes!
Frica e ceva util, iti arata ca faci ceva gresit. Fa o schimbare… Sau agraveaza fricile…
Si eu am schimbat 4 locuri de munca pana la 35 de ani…..
buna ziua! Eu consider ca este mai mult decat atat;, cred ca este si ceva la nivel de personalitate; cum ar fi neancredere in fortele dumneavoastra, asertivitate scazuta, etc. (acestea va amplifica stresul) … toate desigur intr-un fel sau altul sunt urmari…. Solutia ar fi o evaluare psihologica adecvata; identificate mecanismele si ..intervenit asupra lor. Se poate si in putine sedinte de psihoterapie. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile