implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSotului meu ii place sa asculte muzica tare, chiar si cand copilul nostru de nici doi ani este in preajma. Incerc sa ii spun sa dea mai incet muzica si sa puna cantecele pentru copii sau ceva mai educativ daca vrea copilul in preajma, dar el refuza categoric si ne certam groaznic in final.

Terapeuti.ro 8:01am Nov 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna
Sunt casatorita de 12 anu si avem un baietel de 1 si 4 luni. Este ceva care masupara enorm de tare si vreau sa cer parerea psihologului. Din cate stiu pana cand implineste copilul 2 abi este bine de evitat sa lasi copilul in fata tv-ului.Sotului meu ii place sa asculte muzica tare. Cateodata este si copilul in preajma si eu incerc sa ii spun sotului sa dea mai incet muzica si sa schimbe stilul care ii place lui pe cantecele ptr copii sau ceva mai educativ daca vrea copilul in preajma. El refuza categoric si ne certam groaznic in final.
Avem mereu contrdictii si viziuni diferite in ceea ce priveste copilul si sunt nemultumita. Nu stiu cum sa procedez.
Mulțumesc anticipat


Botezat-Antonescu Radu 8:33am Nov 20
consiliere de cuplu… e de dorit sa gasiti o cale de mijloc intr-o situatie in care partenerii nu pot comunica eficient. Ganditi-va ca este pt binele copilului… asta daca il intereseaza si pe sot in egala masura. Succes!

Lia Oltean 8:38am Nov 20
Puteți încerca să mergeți la consiliere de cuplu, așa cum s-a sugerat, pentru a evita astfel de conflicte, iar acolo puteți aborda și acest aspect.

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei 11:31am Nov 24
Fara a renunta la consilierea de cuplu, un consilier de parenting va poate ajuta sa va gasiti stilul de crestere si educare a copilului.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile