Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu si prietenul meu parca ne-am cam saturat unul fata de celalat… La initiativa lui ne-am mutat si impreuna, dar parca e si mai rau. Cateodata vreau pur si simplu sa ies din casa si sa nu ma mai intorc acolo.

Terapeuti RO 10:12am Jan 8
Mesaj:
Buna!
Simt ca am nevoia de a comunica cu cineva.
Relatia cu prietenul meu nu mai merge de ceva timp. Suntem impreuna de 14 luni. si nu merge bine nimik. Nu ca ne-am fi certat dar parca ne-am cam saturat unul fata de celalat… la initiativa lui ne-am mutat si impreuna dar parca e si mai rau. Citeodata vreau pur si simplu sa ies din casa si sa nu ma intorc acolo.
Timpul liber ori de cite ori il are i-l petrece cu familia lui , fapt ce nu-mi acorda atentie si nici nu comunicam. As vrea sa iau o decizie corecta fara ca sa regret. nu mai avem sentimente unul fata de celalalt …nu stiu asta macar eu o simt…suntem impreuna doar din deprinderi unul fata de celalalt. cum sa procedez si ce ar trebui sa fac???

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:16am Jan 8
dvs ce simtiti ca vreti sa faceti? poate ca ar fi o idee sa va si ascultati ;) . Succes!

Doina Zamfirescu 10:22am Jan 8
Daca ati sesizat ca exista niste automatisme si nu mai comunicati ca inainte, poate este cazul sa reconsiderati situatia.

Claudia Spalatelu 10:23am Jan 8
Buna ! Părerea mea este ca ar trebui sa discutați problemele pe care le aveți si sa încercați amândoi , de comun acord , sa găsiți o rezolvare care sa fie in beneficiul amandorura ! Exista întotdeauna o cale de mijloc , gasiti-o si veți vedea dacă sunteți făcuți sa mergeți împreună pe același drum !!! Daca nu …fiecare sa își vadă de drumul sau , viata sa si fiecare sac își are petecul , sa nu uiți asta !

Mar Dum 11:47am Jan 8
Priveste la batranetile celor ce au ramas impreuna din obisnuinta dar nu se suporta si concluzioneaza. Prietenia fara comunicare este mai mult "nevoie organica" si nu comuniune sufleteasca. Cum naiba pleaca la parinti, de unul singur ? Nu are curaj sa te prezinte sau ei nu te plac? Sau nici una din variante nu este adevarata si atunci este mai grav. Stabiliti-va prioritatile si explicati-le, evident incercand sa tineti cont si de nevoile celuilalat, insa daca dumneavoastra nu va sunt clare cu atat mai putin ii sunt lui. Daca va sunt clare si el nu doreste sa faca un compromis spre binele amandoura, de ce s-ar schimba mai tarziu ? Corect este ca fiecare sa se simta bine in propria piele alaturi de celalalt. Evident 100% potriveala nu exista decat in filme si in reclame, inclusiv in cele terapeutice, iar o casatorie simbiotica in care nu puteti decide unul fara celalalt iar daca moare unul si celalalt este ca si mort nu este de loc sanatoasa pentru minte, trup si suflet. Daca veti merge mai departe asa ce motive ar avea el sa doreasca schimbarea daca ii este bine asa ?

Lucica Dobrica 1:58pm Jan 8
e clar ca s-a terminat.Ce mai amani?

Silvia Maria 11:36pm Jan 8
Viata este prea scurta si nu merita sa pierzi timpul , capul sus si mergi mai departe :)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile