Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu ii cer prietenului meu mangaieri si imbratisari, el refuza pe motiv ca nu face de-astea. Pentru mine, actul sexual este implicare afectiva si mod de comunicare, pentru el e sport…

Terapeuti RO 8:28am Jan 19
Mesaj:
Pb mea e modul in care vedem actul sexual: pt mn e implicare afectiva si mod de comunicare,pt el e sport.eu ii cer mangaieri si imbratisari el refuza p motiv k nu face de-astea.nu vb despre sentimentele lui dar knd am o pb e langa mn.suntem impreuna de 4 ani dar nu mai rezist sa fiu un obiect al placerilor sale.cum sa trec peste durerea si neputinta asta?refuzul lui ma distruge

Umbra Unui Străin 8:33am Jan 19
Fie iti cauti un amant care te satisface si sufleteste fie schimbi partenerul cu totul, deoarece a-l accepta asa cum este el nu reusesti, asa cum nici el nu reuseste sa-ti ofere ceea ce-ti trebuie. Daca nu, ramai in situatia asta deoarece ea va fi identica si peste 10 zile, si peste 10 ani.

Tina Petrareanu 8:40am Jan 19
Vad ca ai constientizat diferentele, este primul pas, durerea ramane atat timp cat ramane si partenerul. Te poti refugia in lucruri si activitati care iti fac placere, poti fi recunoscatoare pentru ce e bun in viata ta si in relatia voastra, insa lucrurile dupa care tanjesti, sa te simti femeie, sa fi mangaiata, rasfatata, vor ramane tot acolo.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:47am Jan 19
eu inteleg ca este vorba despre o imaturitate emotionala din partea lui… o frica de intimitate afectiva. Ce puteti incerca este psihoterapie de cuplu, sunt sigur ca va poate ajuta. Succes!

Carmen Ontanu 9:38am Jan 19
Inseamna ca nu te iubeste.

Terapeut Masaj 10:02am Jan 19
Draga mea: nu Te Iubește, scapa de el pana nu te distruge psihic. Daca te iubea era tandru si afectuos, astea vin de la sine,nu trebuiesc cerute. Se simte bine cu tine sexual si nu vrea sa renunțe sau are poate si alte interese pt care sta cu tine. Refuza sa te mai culci cu el si ai sa vezi cum răbufnește si își arata adevărata fata. Daca obține ce vrea de la tine, de ce sa se schimbe? Nu te mai lăsa folosita. Ai dreptul sa fii împlinita nu obiect sexual

Luminita Carmina Codrescu 11:20am Jan 19
Va invit la terapie de cuplu, ca sa intelegeti diferentele de gen in modul de manifestare a iubirii. Eu cred ca te iubeste, mai ales ca ESTE LANGA TINE cand ai o problema. Este posibil sa aiba o convingere de gen cum ca “barbatii nu mangaie” (si nu plang:)), din felul cum a fost crescut. Constientizarea terapeutica este extrem de utila in astfel de cazuri. Succes!

Adrian Isacianu 11:31am Jan 19
Faceti dragoste si altfel!

Emanuel Prichici 7:11pm Jan 20
explica-i clar care este situatia: ori se schimba ori il schimbi. vezi cum reactioneaza si decide dupa.

Cosmin Postelnicu 7:38pm Jan 20
Mai bine deschide larg ochii… Relatia se poate sa se fi consumat dar sa nu-ti para rau. Dragostea adevarata exista dar nu inseamna ca dureaza vesnic.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile