consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema legata de viata mea de cuplu. Eu si iubitul meu avem 4 ani impreuna si de vreo 3 ani – 3 ani jumate facem sex foarte rar.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua. Am o problema legata de viata mea de cuplu. Eu si iubitul meu avem 4 ani impreuna. La începutul relatiei am dus o foarte greu financiar dar între timp sa rezolvat. Avem aproape tot ce ne dorim, situația financiară in cazul de fata este bună. Problema este ca de vreo 3 ani – 3 ani jumate ( de cand cu problema financiară ) facem sex foarte rar. Am incercat sa discut cu el dar nu e prea comunicativ. Imi baga tot felul de motive penibile..eu am 23 de ani iar el 28. Suntem tineri, arătăm bine amândoi si niciodată nu ne am plâns unul fata de celalalt ca nu ne place actul sexual dintre noi. Nu stiu ce se intampla .. si in momentul de față avem aproape o lună de când n am mai avut niciun fel de contact sexual. Dacă îi reproșez facem atunci in ziua respectiva ca sa scape de gura mea cred iar apoi daca eu nu cer din nou tot cu un repros,evident, el nici atat nu se deranjează sa ceara. Ce e de facut?

inteleg ca este o problema de cuplu si solutia este tot in cuplu. O varianta ar fi o consiliere de cuplu, insa se ajunge tot la disponibilitatea fiecaruia de a se deschide si a spune ce are pe suflet. Nu are rost sa banuim ce motive ar avea el. Incercati sa discutati ca doi adulti despre acest impas. Succes!
 1
Motive pot fi multe, cel mai bine ar fi sa discutati mai pe larg cu un psihoterapeut si daca se poate, sa incepeti o terapie de cuplu. Dar pentru asta trebuie si partenerul sa fie deschis. Lipsa unei vieti sexuale satisfacatoare poate fi o problema medicala, psihologica sau lipsa unei legaturi emotionale profunde intre cei doi parteneri. Incercati o psihoterapie, succes!
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed