Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut un conflict într-un club din oraş. Cineva m-a agresat, iar eu, apărându-mă, i-am fracturat două degete şi i-am produs cateva leziuni corporale. Eram în legitimă apărare dar, ca să nu am probleme, am stabilit sa ii platesc 6 salarii. Sunt într-o stare de nedescris… Nu am fost vinovat, dar plătesc mai mult decât cel vinovat.

Terapeuti.ro 9:06am Feb 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Am 22 ani, cu o săptămână în urmă am avut un conflic într-un club din oraş, inițiatorul conflictului m-a agresat după care eu apărându-mă, ne vrând i-am fracturat două degete şi încă careva leziuni corporale. Eram în legitimă apărare dar din cauza că i-am cauzat leziuni a depus o cerere la poliție după care urma să mi se deschidă un dosar penal, ca să nu am probleme am ajuns la acord cu el de a îi achita o sumă de bani egală cu 6 salarii de ale mele (fiind destul de mare). Am împrumutat toți banii cu gândul că o să pot iau un credit bancar dar nu a fost posibil… Sunt într-o stare de nedescris… Nu am fost vinovat dar plătesc mai mult decât cel vinovat.


Botezat-Antonescu Radu 9:21am Feb 14
daca doresti sa vorbesti despre acest episod cu un specialist, atunci nu mai sta pe ganduri, cauta unul in apropierea ta si mergi si discuta, te va ajuta sa gestionezi mai bine emotional acest episod. In rest, eu as consulta un avocat, daca nu este prea tarziu. Succes!

Daniel Florea 9:52am Feb 14
De ce iti e teama? E vreun pui de camatar? Nu fi slab. Clubul ala nu are camere? Poti dovedi ca erai in legitima aparare. Nu se face chiar asa usor un dosar penal, doar pentru ca i-ai fracturat doua degete, mai ales cand erai in legitima aparare. Cel mai mult o sa primesti o amenda pentru tulburarea linistii publice. Du-te si tu la politie si depune plangere pentru ca ai fost atacat.

Dorin-Mihail Agapie 10:17am Feb 14
Cred ca ar trebui sa discuti (initial) cu un avocat.

Marincat Diana 12:46pm Feb 14
Dana, nu e ok ce spui! Trebuie luate masuri. Nu poate plati nevinovat. In primul rand trebuie sa mearga la politie sa prezinte situatia asa cum a fost si sa depuna o plangere pe numele atacatorului. In urma plangerii politia este obligata sa deschida o ancheta. Una dintre probe trebuie sa fie constituita din imaginile inregistrate de camerele din club. Deasemenea se pot aduce martori, dintre persoanele prezente in club in momentul conflictului. Daca politia nu elucideaza cazul (adica nu isi indeplineste atributiile) sigur ca e recomandat sa apeleze la un avocat. In urma procesului (daca e adevarat ce spune si se poate dovedi) nu numai ca nu va plati cele 6 salarii, dar poate cere daune morale si bineinteles cheltuielile de judecata vor fi suportate de atacator. Inclusiv plata sedintelor de terapie poate fi solicitata in instanta.

Marincat Diana 12:54pm Feb 14
Conteaza cum ai fost agresat. Verbal sau fizic. Daca el ti-a adresat ingurii si tu i-ai rupt doua degete, nu e legitima aparare.

Marincat Diana 8:48pm Feb 14
Dar de ce ai acceptat plata celor 6 salarii? Ce probleme sa ai cu el? Postarea ta ridica mai multe semne de intrebare. Vb cu un specialist si expune-i exact situatia pt a te lamuri daca a fost sau nu legitima aparare. Pt a stii cum sa procedezi mai departe. Nu te lasa manipulat si intimidat!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita