consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa serviciu, vin acasa și ma pun sa dorm. Asta fac de 3 luni si in weekend-uri la fel. Sunt trista, nu ma entuziasmez de nimic.

Terapeuti RO 9:55am Aug 5
Mesaj:
Bunăziua,
am următoarea problema. De aproximativ trei luni sunt foarte abatuta, foarte lipsita de chef, pur și simplu nu reușesc sa ma motivez sa fac nimic. Fupa serviciu, vin acasa și ma pun sa dorm. Ăsta fac de 3 luni si in Week-end uri la fel. Sunt trista, nu mă entuziasmez de nimic. Am trecut recent de 2 luni printr-o despărțire dar nu m-a afectat atât de tare. Am avut acum 3 ani o despărțire mai dureroasa peste care nu cred ca am trecut nici acum. Fusesem cu un băiat timp de 5 ani, m-a părăsit subit și ieri am văzut ca s-a căsătorit. De atunci sunt mai afectata. Va rog un sfat sau o direcție sa ies din apatia asta care mă distruge.
Mulțumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:35am Aug 5
s-ar putea sa fii intr-o depresie, pe care iti recomand sa o tratezi la un psihiatru. Ar fi bine sa gasesti si un psiholg cu care sa discuti mai pe larg acest episod in care te regasesti si care, aparent, este suficient de semnificativ incat sa te afecteze atat de puternic. Succes!

Ioana Frecan 10:41am Aug 5
Atunci cand nu traim o pierdere, cand amanam sau blocam procesul de doliu poate aparea depresia. Poate fi purtata zi de zi si neconstientizata. Insa cand apar evenimente ca cele descrise de dvs. se manifesta cu putere. Psihoterapia v-ar fi utla. Toate cele bune!

Carmen Caramlau 4:34pm Aug 5
Deci, in ordine: o iesire la aer liber, ore la sala sau la piscina, o petrecere sau o iesire la o terasa cu prietenii, o sesiune de cumparaturi, cateva sesiuni de meditatie (adica stai tu cu tine), o manichiura mai speciala, etc… intelegi tu. Pune-te pe tine pe primul loc, nu pe fostul iubit. O ora de terapie iti poate ridica moralul semnificativ.

Kathy Veg 1:34pm Aug 11
Te inteleg perfect , eu cind sunt suparata apelez la niste trucuri care s-au dovedit eficiente ..ma duc la coafor imi fac manichiura sau ies cu o prietena la o cafea sa stii ca ajuta !!!!

Invingem Stresul Impreuna 1:08pm Aug 12
E o depresie cronica, si asta necesita interventie. Rareori trece de la sine, si adesea necesita mai mult decat iesire la plimbare, sala, shoping, (cum scriu mai sus alte persoane care tind sa subaprecieze problema). Un psihoterapeut te poate ajuta ACUM, sau un psihiatru ceva mai tarziu, dupa ce problema se va agrava. Alegerea iti apartine.

Trandafir Mioara 7:38am Aug 13
Depresia este o afectiune care trebuie tratata la fel ca orice alta boala.Daca trei luni ne doare f.tare stomacul ce facem? Este o durere a sufletului,a interiorului.Mergi la medic si apoi la terapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile