consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa ce ne-am despartit, fosta mea prietena a inceput sa fie cu altul, dar in timpul asta imi spunea ca inca tine la mine, dar ca nu mai are incredere in mine si ca e suparata ca s-a intamplat asa.

Terapeuti.ro 8:11am May 1
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua , am avut o relatie de 2 ani cu o fata care s-a sfarsit acum 2 saptamani la dorinta ei . ne-am certat pentru ca ea imi spunea mereu sa ma schimb sa fiu mai mult langa ea si dupa fiecare cearta eu asta credeam ca fac. dupa ce ne-am despartit la cateva zile a inceput sa fie cu altul ,dar in timpul asta ea imi spunea ca inca tine la mine si orice discutie am avea ,mereu ajungem sa vorbim despre fosta noastra relatie. inca o iubesc mult si chiar vreau sa ma schimb pentru ea ,dar spune ca nu mai are incredere in mine si ca e suparata ca s-a intamplat asa . credeti ca mai am vreo sansa de impacare ? si cum ar trebui sa procedez? tin sa mentionez ca amandoi avem 17 ani si pentru mine ,dar si pentru ea(asa cred eu) a fost si inca este prima mare iubire. Si de cand ne-am despartit sunt deprimat si ma gandesc mereu la ea.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:26am May 1
ceea ce simti tu este perfect normal! Ce iti pot recomanda sa incerci este, macar pt o vreme (cateva luni) sa te distantezi de ea atat fizic cat si emotional… asta ca sa ai timp sa te adaptezi la o existenta fara ea. Timp este insa ar fi bine sa te ocupi de propira persoana… urmeaza BAC-ul, facultatea… lucruri fara de care… o sa fie dificil. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile