consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 4 luni fac atacuri de panica. Am 40 de ani si cred ca toate aceste stari au plecat de la faptul ca nu reusesc sa fac un copil, iar anul trecut am avut probleme la fostul de munca si mai apoi cu mama…

Terapeuti RO 8:32am Jan 19
Mesaj:
Buna ziua,Va rog frumos sa ma ajutati deoarece de vreo 4 luni fac niste atacuri de panica destul de urate. Atunci cand cred ca nu se mai intorc apar parca la comanda.Am 40 de ani si cred ca toate aceste stari au plecat de la faptul ca nu reusesc sa fac un copil si anul trecut am avut probleme la fostul de munca si mai apoi cu mama mea care si-a rupt o mana, se lovise la un ochi si cred ca m-am speriat foarte tare, deoarece la numai cateva saptamani au venit aceste atacuri.Multumesc si va rog sa ma ajutati deoarece nu prea imi permit dpdv financiar sa platesc aceste sedinte, mai ales ca am vazut costuri destul de maricele.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:05am Jan 19
este foarte probabil sa aveti dreptate in ceea ce priveste cauza acestor ‘atacuri de panica’. In prima faza consultati un psihiatru, macar sa stiti ce solutii aveti (exista si tratamente homeopate) in functie de nivelul anxietatii dvs. Costurile sedintelor variaza, insa puteti cauta si psihologi care au contract cu CNAS si pot deconta. Succes!

Doina Zamfirescu 9:36am Jan 19
Exista ONG-uri care ofera consultanta gratuita.

Remus Sandu 12:09pm Jan 20
Pentru atacuri de panică puteţi încerca inositol că este ieftin şi eficient. http://wp.me/p48646-3uP Pe de alta parte problema dvs mai poate fi asociată cu probleme cu tiroida şi celiachia, aveţi aici un articol http://wp.me/p48646-19f Toate astea converg spre ideea că simpla ajustare a dietei (citiţi pe site) ar putea oferi avantaje semnificative pentru orice om, caz particular situaţii ca ale dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed