consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cunosteam trecutul nu prea roz al iubitei mele, insa i-am zis ca n-o sa ma afecteze niciodata. In urma cu putin timp, de la o cearta unde mi-a spus ca a fost cu cineva, plus lucrurile care le-a facut, parca totul s-a rupt…

Terapeuti RO 10:13am Jul 30
Mesaj:
Buna ziua !
In urma cu un an, am intrat intr-o relatie cu o fata.Atunci cunosteam trecutul ei (nu prea roz) , insa i-am zis ca n-o sa ma afecteze niciodata.

Dupa 2 luni ne-am mutat impreuna,acum este insarcinata in 7 luni.Timp de 10,11 luni am iubit-o si am respectat-o cat am putut.
Problema a inceput in urma cu putin timp, de la o cearta unde mi-a spus ca a fost cu cineva, plus lucrurile care le-a facut.Din momentul acela, parca totul s-a rupt.
Dragostea a inceput sa se stinga, la fel si comunicarea, zambetele au inceput usor, usor sa dispara dupa fetele noastre.
In momentul de fata, suferim extrem amandoi, ne-am racit foarte mult, abia daca mai schimbam cateva cuvinte pe zi,desi stam impreuna mereu.

De fiecare data cand vreau s-o sarut,sau s-o iau in brate, imi apar `flash-uri` in memorie cu ea si cu celalalt, uneori mai am si vise.

Mentionez ca majoritatea fostilor ei , i cunosc,dar, doar unul m-a afectat cel mai rau, probabil ca am auzit tocmai de la ea acele cuvinte grele.

Acum ne uitam amandoi unul la altul si nu stim ce sa facem, ce se va alege.
Eu sunt distrus, imi pare extrem de rau ca i-am cauzat atata suferinta,stiu ca singurul vinovat sunt eu, pentru ca nu mi-am tinut promisiunile.
In privinta ei pot spune ca s-a schimbat foarte mult, este o sotie model, ma iubeste extrem de mult si nu m-a tradat niciodata (mi-au spus si prieteni comuni ca am reusit s-o schimb,s-o aduc pe linia de plutire), nu am niciun repros la adresa ei.

Nu stiu daca vom reusi sa depasim acest moment,acest prag…balansam intre sfarsit sau un nou inceput,departe de aici.
As da orice, as plati orice pret sa nu mai suferim atat, sa nu ma mai gandesc la ce-a fost…sa nu mai sufere ea atat de mult..

Multumesc !


Cirstian Elena Iuliana 11:00am Jul 30
Psihoterapia de cuplu ar fi destul de indicata in aceasta situatie deoarce va restabili comunicarea dintre voi doi.

Doina Zamfirescu 9:21am Aug 11
Aplelati la terapie de cuplu cat mai repede, inainte ca situatia sa fie mai dificila.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile