consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu are foarte putin timp liber spre deosebire de mine si ne vedem destul de rar. Cateodata mi se pare ca nu este suficient de “dragastos” si ii pun sute de intrebari: daca imi pierd timpul cu el, daca tine la mine etc.

Terapeuti.ro 6:56am Jun 18
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua,Am 21 de ani, urma sa termin facultatea de marketing dar am inceput sa lucrez ca designer grafic si am amanat-o. De doua luni lucrez de acasa si devine exasperant, nu sunt deloc productiva, lucrez fara chef, si foarte putin. Am foarte mult timp liber pe care il pierd, zi de zi. Sunt intr-o relatie de 3 luni, tin la persoana de langa mine. El este foarte ocupat, are foarte putin timp liber spre deosebire de mine si ne vedem destul de rar (cu toate ca vorbim in fiecare zi). Cateodata mi se pare ca nu este suficient de “dragastos” chiar si in conversatii, si apar sute de intrebari, daca imi pierd timpul cu el, daca tine la mine, daca nu ar trebui sa faca mai multe pentru mine, sa ne vedem mai des, etc.

Stiu ca aceste sentimente nu ar trebui sa exista, si ar trebui sa ma bucur de timpul pe care il avem, mai ales pentru ca suntem la inceput si ar trebui sa il inteleg ca nu are foarte mult timp, dar uneori nu ma pot controla. Ma astept sa ma caute, sa imi scrie, etc.

Simt ca nu il interesez atat de tare, cu toate ca se intereseaza de mine, de cum ma simt, discutam destul de mult, este foarte dragastos cand ne vedem.

Imi doresc sa ajung la nivelul la care sa fiu suficient de ocupata, sa-mi gasesc cumva motivatia si sa scap de obsesii, dependenta de cuplu, dar uneori chiar simt ca nu stiu cum. In plus, ma obsedeaza gandurile legate de el, in general.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:20am Jun 18
eu iti recomand sa explorezi toate aceste sentimente impreuna cu un psihoterapeut… sa iti oferi o perioada de dezvoltare personala in care sa iti limpezesti realitatea care pare sa fie foarte incarcata de diverse lucruri. In plus ti-ar focaliza in primul rand gandurile… spui ca ai foarte mult timp liber in care te gandesti, in mod normal, la tot felul de scenarii (asa face mintea cand ‘nu are ce face’… isi da de lucrur :) ). Succes!

Ardus Cecilia 7:39am Jun 18
De foarte multe ori cerem de la cel de langa noi acele lucruri pe care ar trebui sa ni le oferim noua.Ii ceri f mult timp.El ce ar trebui sa faca? Sa se lase de job pt a va petrece timpul doar impreuna?.Spui ca nu simti ca iti da atentia de care ai nevoie si nu e dragastos tot timpul….cum ar fi sa te centrezi pe tine si sa-ti oferi atentia cuvenita.?De multe ori cand lucram de acasa apare starea pe care o descrii tu.Pai casa e casa si jobul e job.Fa o delimitare.Am mai spus si altor persoane.Focuseaza-te pe obiective pe care sa le duci la bun sfarsit si mintea nu se va mai ocupa de a gasi nod in papura celuilat.Schimbarea incepe cu omul din oglinda.Niciodata nu-i putem schimba pe ceilalti….doar pe noi.Asta necesita efort zilnic.Esti dispusa.?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed