consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu e indiferent sau asa mi se pare, eu sunt o persoana lipicioasa si imi doresc foarte multa atentie. Cum pot sa il fac mai afectuos?

Terapeuti RO 9:21am Feb 3
Mesaj:
Buna!Am un iubit stam împreuna,nu ma inseala spun asta pentru ca stam mai mereu impteuna ,nu lipseste seara de acasa,sustine ca ma iubeste. Problema mea este ca e indiferent sau asa mi se pare, eu sunt o persoana lipicioasa si im doresc forte multa atentie. Cum pot sa il fac mai afectuos?

Doina Zamfirescu 9:40am Feb 3
Poate tocmai asta este: ca doriti foarte multa atentie. Fiecare persoana-chiar si in cuplu-are nevoie de spatiu personal. Si nu cred ca "il puteti face sa fie mai afectuos" pentru ca noi nu putem sa ii schimbam pe ceilalti. Ci doar pe noi. Poate cateva ore de dezvoltare personala va vor ajuta sa intelegeti de ce doriti atat de multa atentie. Este posibil ca dupa ce veti fi inteles asta sa vedeti altfel comportamentul lui.Succes!

Daniela-Monica Guzu 10:03am Feb 3
Clasic. Tu nu poti sa face pe nimeni in nici un fel, nu poti schimba pe nimeni. Ceea ce poti face este sa te schimbi pe tine insati, sa te descoperi sa te intelegi. Din putinele cuvinte scrise de tine inteleg ca esti o persoana care intelege iubirea prin perspectiva dependentei emotionale cu toate ceea ce implica aceasta. Cauta sa intelegi acest concept si diferenta dintre ele. Subiectul este complex dee aceea te invit pe tine sa il descoperi. Iti recomand chiar sa intri intr-un proces de dezvoltare personala. Iti recomand cartea Ț Femei care iubesc prea multȚ de Robin Norwood.

Daniela-Monica Guzu 10:03am Feb 3
https://www.uploady.com/#!/download/OfBWgN59oPJ/0IDPgK2X6BFJhhPw

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:11am Feb 3
discuta cu el despre nevoile tale… despre nevoile lui… si incearca sa gasesti pt inceput o cale de mijloc. Poate vrea sa iti spuna niste lucruri dar se fereste… comunicarea este cheia. Succes!

Onetiu Florin 1:30pm Feb 3
depinde ce intelegi prin afectuos…….ca eu de exemplu, ca cineva sa stea cu mine inseamna afectiune dar nu toti


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed