implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatConfuzia mea e la apogeu maxim. Am ajuns intr-un punct in care nu credeam vreodata ca pot sa sa ajung, mai ales atunci cand toate sunt facute de propriile maini.

Terapeuti.ro 8:16am Jul 14
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

confuzia e la apogeu maxim. am ajuns intr-un punct in care nu credeam vreodata ca pot sa il intampin, mai ales atunci cand toate sunt facute de propriile maini. recent, am avut iubit, iubitul meu reprezenta un amic din copilarie, intotdeauna ieseam, intotdeauna eram grupul nostru de prieteni. pana intr-un punct in care el a dorit mai mult de la mine, desi eu l-am refuzat mult timp. intr-un final m-am decis ca ar merita sa incerc o relatie cu el, am zis ca nu am nimic de pierdut, insa de vreun an jumatate m-a introdus in grupul sau de prieteni, deoarece am mers la facultati diferite, iar acestia suntem noi adolescentii si grupurile de prieteni cu care iesim la un suc, la un film, la o prajitura. astfel, l-am cunoscut pe Q, prietenul cel mai bun al iubitului meu, din prima secunda in care am schimbat primele vorbe, mi-am dat seama ca e totusi o legatura intre noi, iar de atunci am inceput sa discutam, am facut schimb de numere de telefon, ma suna, vorbeam din cand in cand, tin sa mentionez ca in perioada aceea nu eram cu fostul meu iubit( in scurt timp ne-am despartit). pana la urma am ajuns sa fim impreuna, au fost iesiri peste iesiri cu iubitul meu si grupul sau de prieteni, intre timp am decis, ca prietenei mele cele mai bune, pe care o respect enorm, sa ii fac cunostinta cu Q, tinand cont ca ii cunosteam e amandoi, iar eu eram situata la mijloc, am considerat ca as face un lucru bun, intotdeauna a fost vorba de distanta, orase diferite, facultati diferite. intre timp, intre mine si Q a existat o apropriere pe care nu am luat-o in seama… o apropiere pe care am considerat-o un sentiment ca si cand mi-ar fi un frate mai mare, dar insa semnalele nu au fost asa. tin sa spun ca relatia mea cu iubitul meu nu a ajuns conform asteptarilor mele, s-a dovedit a fi foarte imatur, ia comportamentul sau m-a facut sa ma distantez din ce in ce mai tare de el, insa relatia lui Q cu prietena mea se desfasura pe fagajul normal… insa, intr-o seara… eu si Q ne-am sarutat si mi-am dat seama ca exista ceva mult mai mult, ceva ce am ignorat de la inceput… nu vreau sa ii fac asta prietenei mele, constiinta ma mustra enorm, desi lucrurile au avansat mult mai mult decat ma asteptam vreodata ca se va intampla… de la un sarut, la discutii si de la discutii… am ajuns sa ma culc cu el… in momentul de fata…vorbim, el e cu ea… eu nu sunt cu nimeni… secretul asta e doar al nostru. tin foarte mult la prietena mea si nu am sa mi-o iert niciodata de ceea ce am facut, iar o recunosc fiindca sunt geloasa pe ea, nu e in totalitate al meu, consider ca tine la ea( nu au intretinut relatii sexuale pana acum) stiu fiecare conversatie cu ei, insa ceva nu ma lasa sa ma retrag de aici, dar cert e ca stiu un singur lucru constiinta ma mustra in ultimul hal… ce pot sa fac in cazul asta?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:01am Jul 14
am inteles ca ai o problema de constiinta insa pare ca in acest moment vorbim despre relatia tu cu Q… deci sunteti amandoi implicati si nu stiu care din voi ar trebui sa aiba constiinta mai incarcata? Iti sugerez sa discututi totul cu el si sa luati o decizie cat mai corecta pt toate partile implicate in asa fel incat sa nu va mai mustre nimic. Succes! ;)

Ina Melehat 1:15pm Jul 14
Cel mai probabil dorinţa ta de a îi face cunoştinţă lui Q cu prietena ta a venit din faptul că tu te-ai simţit atrasă de el de la bun început,însă erai implicată în altă relaţie şi ca să te protejezi de această atractie ilicită ai decis să îl neutralizezi pe Q cuplandu-l cu ea. Însă e clar că atracţia reciprocă dintre voi nu este atât de uşor de reprimat.Eu consider că cel mai bine ar fi să îi spui prietenei tale adevărul,chiar dacă va fi dureros, şi să discuţi deschis şi cu Q
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile