implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCaut solutii sa ma obisnuiesc cu singuratatea…

Terapeuti RO 12:38pm Oct 6
Mesaj:
Exista vreo terapie , care sa ma ajute sa accept singuratatea, sa convietuiesc cu ea? Am 58 de ani, am fost casatorita 32 ani- o casatorie fericita( sotul a decedat in urma cu 8 ani).Am o cariera frumoasa, copii reusiti, arat bine pentru varsta mea.Barbatii care au incercat sa intre in viata mea , erau niste "Turisti ".Imi este foarte greu sa vorbesc despre viata mea, nu pot sa imi prezint temerile.De aceea caut solutii sa ma obisnuiesc cu singuratatea. Va rog, sa ma ajutati cu un sfat !
Multumesc !

Diana Fotin 1:08pm Oct 6
Orice tip de terapie va ajuta sa va redescoperiti,sa va accesati resursele interioare,sa va “rescrieti scenariul personal”,sa va cunoasteti si sa va analizati impreuna cu terapeutul temerile,nevoile,asteptarile,putand astfel depasi aceasta criza existentiala in care va aflati.Aveti nevoie sa aflati cine sinteti dvs.in acest moment,ce doriti cu adevarat si ce puteti face concret.Adresati-va unui cabinet de psihoterapie sau cautati un grup de suport.Viata poate oferi surprize placute in orice clipa.Toate cele bune!

Doina Zamfirescu 10:39am Oct 8
Apelati la un terapeut. Exista perioade in viata noastra care aduc schimbari pe care putem invata sa le gestionam. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile