consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt insarcinata in 6 luni si am ramas fara serviciu. Am un suflet agitat, plin de ura si dorinta de razbunare, de cearta etc.

Terapeuti RO 11:57am May 20
Mesaj:
Buna ziua. Sunt intr-o situatie destul de grea si neclara, fapt pt care cer ajutor. Sunt insarcinata in 6 luni, nu mai am servici (am avut un CIM pe pioada determinata, din cauza sarcinii angajatorul nu a mai prelungit contractul, am cerut ajutorul cuiva pt angajare si cred ca isi bate joc de mine), nu am nici un venit, iar sotul nu mai face fata. Nervii sunt Intinsi la maxim intre noi, iar gandurile mele sunt tot mai negre si mai grele. Nu ma gandesc la moarte delor, dar ma gandesc la razbunare, la blesteme, imi aduc aminte de toti cei care si-au batut joc de mine (chiar si in copilarie), de oate umilintele traite, plang la divrse ganduri….. Am un suflet agitat, plin de ura si dorinta de razbunare, de cearta etc. Tot ce e mai rau. Il rog pe Dzeu sa ma ajute sa imi limpezesc sufletul si mintea, sa le golesc de ura si tensiune….
Va rog sati-mi un sfat ….. Imi doresc sa-mi fie bine, sa fiu linistita, dar nu reusesc sa ma ajut ….. Multumesc

Sarandan Radu 12:05pm May 20
buna! pot sa te ajut cu o transa: http://magazin.vreaunlp.ro/ ; ascult-o zilnic de minim 2x cel putin 2 saptamani. dupa ce o asculti am rugaminiea sa-mi spui cum te simti. numai de bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier