consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Locuiesc cu iubitul si suntem intr-o situatie financiara foarte grea. In plus, familia mea sta si mai rau cu banii si ma simt vinovata ca nu pot sa ii ajut. Cand imi cer bani, prietenul meu se supara si ne certam.

Terapeuti.ro 9:01am Nov 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Salut.! Nici nustiu de ce scriu,nustiu care e motivul pentru care ma simnt cum ma simnt.
Locuesc cu iubitu de 8luni,lucram amindoi,ne era bine.Munca lui depinde de vreme, daca ploua sta Acasa,si primeste mai putin in salariu.Suntem intr-o situatie foarte grea,multe chitante, vin sarbatorile,zilele noastre de nastere,in fiecare an de sarbatorile de iarna,sunt fericità,bucuroasa,insa acum nu sunt asa.IMI vine sa pling mereu,ma simnt nustiu cum ma simnt dar nu vine,si nustiu care e motivul principal.
Familia mea se afla in problema,stau mai rau cu baniam o sora la universitate si are nevoie de intretinere, o alta sora la liceu si un frate mai mic,au nevoie se multe,eam ajutat,dar acum nu pot,si ma simnt vinovata,ma FAC sa ma simnt obligata sa-i ajut chiar daca sunt la casa mea,EU nustiu ce sa FAC.Cind famiglia IMI cere ajutoru,barnatamiu se supara si ne certam din cauza asta.
Stiu ca are dreptate,dar ce sa FAC?Aveam raspuns si rezolvare la tot,acum nu mai am.Nustiu CEI cu mine am nevoie de ajutor si nustiu cum sa-l cer si la cine sa ma adresez.


Botezat-Antonescu Radu 10:10am Nov 28
eu am inteles ca sunteti coplesita de toate aceste solicitari care vi se fac si de care simtiti vinovata daca nu le puteti satisface. Cred ca acest sentiment de tristete pe care il aveti vine din aceasta dezamagire si mi se pare a fi foarte normal in situatia data. Sugestia mea este sa va distantati pe cat posibil de cei care va solicita constant, sa va oferiti o perioada de recreere dupa care sa puteti relua acel ‘aveam raspuns si rezolvare la tot’ de care ati vorbit. Imi imaginez ca sunteti foarte obosita acum si ma gandesc ca o perioada de odihna isi are timpul si dreptul sau. Succes!

Ciprian Adrian 6:58pm Nov 28
nu se poate gasi un job mai bun? sau macar incercat


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile