Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm scleroza multipla de la 16 ani, iar tatal meu nu lucreaza si imi cheltuieste pensia de handicap. Daca vreau ceva incepe cu teorii si nu imi da niciun ban.

Terapeuti.ro 7:46am Nov 19
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,simt ca inebunesc.Ma scuzati ca am inceput asa,ma numesc Raluca,am 22 de ani,eu am o problema de sanatate,la 16 ani am fost diagnosticata cu scleroza multipla,am terminat liceul dar la Facultate nu m-am dus.Din cauza acestei probleme,am fost pensionata la gradul I de handicap+incapacitate de munca,in total am 1200 de lei lunar.Vreau sa va spun ca eu din banii astia beneficiez doar de 50 de lei maxim,pt ca tatal meu nu lucreaza si gestioneaza banii mei,daca vreau ceva incepe cu teorii si nu imi da niciun ban.Ce sa fac simt ca inebunesc?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:54am Nov 19
apeleaza autoritatile si reclama acest abuz!

Lia Oltean 8:19am Nov 19
Regret că te afli în această situație dificilă. Soluții se pot găsi însă, începând de la gestionarea relației cu tatăl tău pe cale amiabilă, explicându-i cât mai asertiv ceea ce te deranjează și sugerând o soluție pe viitor, până la apelul la autorități, așa cum s-a mai menționat.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed