Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o fetita de aproape 6 ani, care nu ma asculta sub nicio forma, orice as indruma-o sa faca, ea face pe dos. Simt ca innebunesc, am ajuns sa lupt cu propriul copil!

Terapeuti RO 7:36am Mar 24
Mesaj:
Cris. Am o fetita de 5 ani si 10 luni nu ma¡ asculta sub nici o forma, orice as indruma -o sa faca ea face pe dos. Nu se joaca decat cu parintii, pe copii ii imbranceste. Ce sa fac simt ca inebunesc am ajuns sa ma¡ lupt cu propriul copil?

Antonela Samson 7:45am Mar 24
Mergeti catre un specialist spre a-i face o analiza functionala a comportamentului ei. In felul acesta se va afla cauza si se va construi un plan de interventie psihocomportamental.

Roxana Blaj 7:49am Mar 24
Cred ca va simtiti tare tristi si aveti multe intrebari… Daca sunteti din Brasov puteti beneficia de https://www.facebook.com/pages/Consiliere-psihologica-pentru-p%C4%83rin%C8%9Bireprezentan%C8%9Bi-legali/1404327779862875?ref=bookmarks

Nicoleta Timofte 9:12am Mar 24
In loc sa o certi ca nu face cum vrei tu, incearca sa ti-o faci prietena. Consider-o un adult caci asta vrea ea si vorbeste-i ca si cum ar fii cea mai buna prietena a ata… Poate functioneaza

Radu Georgiana 10:07am Mar 24
Comportamentul fetitei poate avea nenumarate cauze, o discutie cu un psiholog ar putea sa va ajute sa gasiti solutii potrivite pentru dvs. Ca termeni generali, copiii resimt nevoia de structura din partea parintilor, existenta si aplicarea unor limite si reguli clare, facute cunoscute in mod natural, calm si relaxat. Conteaza enorm tonul si modalitatea in care ii spuneti lucrurile, in special intr-o perioada marcata de opozitionism a copilului. Succes!

Cristi Oprea 12:05am Mar 25
Probabil ca atitudinea ei este generata de un mediu familial conflictual..De cele mai multe ori, un copilul copiaza ce vede in exterior. Ar trebui sa faceti o radiografie a propiei familii si sa incepeti schimbarea de acolo.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile