implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o fetita de 7 ani si cand ii spun nu e voie sa faca ceva, se enerveaza si da in mine. Nu o bat, doar o pedepsesc cand nu asculta. Cred ca am rasfatat-o prea mult. Are 33 kg si nu vrea sa manance ce ii dau pentru dieta.

Terapeuti RO

Mesaj:
Am o fetita de 7 ani si cand iii spun nu ai voie (ex.nu ai voie sa mergi afara,ca esti racita),se enerveaza si da in mine.Nu o bat ,doar o pedepsesc cand nu asculta.Recunosc ca nu o prea pedepsesc nici cand greseste,doar zic si nu fac.Isi cere scuze si o iert in 20min.Cred ca am rasfatat-o prea mult.Si are 33 kg si imi doresc sa slabeasca si nu vrea sa manance ce ii dau ,ptr dieta.Refuza,spunand ca nu ii place.Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa salvez situatia,pana nu ii prea tarziu.Unde gresesc?Multumesc frumos!

Paula Ţintă

Sa fii mai autoritara si sa iti respecti deciziile cand o pedepsesti. Ai spus verde, asa ramane indiferent de ce se intampla. Cu mancare. Gatesti doar un singur fel si mananca. Masa este pt. toti la ore bine stabilite. Nu manaca atunci, nu va primi nimic intre mese. O lasi flamanda. Urmatoarea masa este la ora stabilita. Trebuie sa-ti faci un program si sa il prezinti fetitei. Apoi trebuie respectat. Nu stresa copilul ca-i gras. Faceti sport impreuna, mancati putin si nu foarte tarziu…. Succes!
 5
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile