implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm intalnit pe Facebook un american de 55 de ani, vaduv, catolic, care m-a cerut in casatorie. Nu este urat, doar cam grasut. Si eu sunt grasuta. Nu stiu daca il voi placea in intimitate, sunt inca virgina desi am 48 de ani. Nu m-am casatorit pana acum din cauza unor probleme psihice din tinerete.

Terapeuti.ro 6:22am Aug 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am intalnit pe facebook un amnerican de 55ani,vaduv,catolic care m-a cerut in casatorie…nu este urat doar cam grasut are putina burtica.Mentionez ca si eu sunt grasuta,am 1,62m si 81,6kg ,dar nu stiu daca ma va placea face to face si daca ne vom casatori si eu il voi placea in intimitate…eu sunt inca virgina desi am 48ani,din cauza unor probleme psihice nu m-am casatorit in tinerete.Barbatii romani alearga toti dupa sex inainte de casatorie si eu nu vreau iar cei seriosi sunt prea urati. Americanul doreste sa se stabileasca aici,intrucat eu urme tratament psihiatric si am 2 pensii acum.Nu stiu ce sa fac?


Doina Zamfirescu 6:44am Aug 12
Deocamdata din cate inteleg din cele scrise de dv. nu v-ati cunoscut face to face si pare ca va faceti probleme inainte ca lucrurile sa se intample. O varianta ar fi sa vedeti in ce directie se indreapta lucrurile dupa ce va vedeti si veti sti mai bine daca va place persoana. Poate ca dilema dvs. rezida din faptul ca vorbiti direct de casatorie in conditiile in care nu va cunoasteti prea bine.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile