consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Pentru ca prietenul meu nu comunica, am incercat sa-l descopar facandu-mi un cont fictiv pe o retea de socializare si vorbind cu el.

Terapeuti RO 9:21am Oct 7
Mesaj:
Buna dimineata!
Am 58 ani,sunt divortata si sint intr-o relatie cu barbat de 59 ani,de aproape un an.
Relatia noastra se rezuma la una,doau intalniri pe luna.Barbatul se pare ca nu-si doreste mai mult,este un tip inchis si necomunicativ,un barbat cu o functie mare,mereu ocupat.
Am incercat sa-l descopar intru-n alt mod,facandu-mi un cont fictiv pe o retea de socializare,si comunicand cu el .Am decoperit ca este un om foarte comunicativ si sensibil,altfel decat il cunosteam eu.Vorbeste cu mine pe acel cont de cateva luni,a ajuns sa nu mai faca altceva,sta de vorba cu mine in toate serile,uneori pana dimineata.Imi spune ca sunt singura femeie cu care poate comunica,si ca nimeni si nimic nu-l va face sa renunte la mine,cea de pe reteaua de socializare,si ca indiferent cine-as fi,nu mai conteaza pentru el.Am ajuns in situatia in care,din pricina acelui cont si a femeii care i-a captat atentia,sa nu ne mai intalnim,pentru ca,probabil nu se mai poate dezlipi de calculator,asteptand-o necontenit pe femeia visurilor lui.
Sunt convinsa ca acel barbat apreciaza ceva la mine,altfel nu ar mai fi in relatie cu mine de aproape un an,dar , n-am inteles niciodata de ce nu putem comunica si de ce relatia noastra se rezuma la atat de putin.Si acum…nici macar la atat,el fiind continuu in discutie cu mine,pe contul fictiv.
As dori sa va intreb,cum ar trebui sa procedez! Credeti ca ar fi bine sa-i spun adevarul? Sa-i spun ca de fapt femeia cu care comunica in fiecare zi si-n fiecare noapte sunt eu?
Ar tebui sa incerc sa schimb eu ceva in relatie,fara sa-i spun adevarul? L-ar afecta sa afle ca defapt stiu exact ce este in mintea si in sufletul lui,dar ca am facut asta pe cai neortodoxe?
Ajtati-ma va rog cu un sfat !
Va multumesc anticipat !

Maria Centu 10:31pm Oct 7
……traiti povestea unui film …..deci viata bate filmul……………..da incet incet puteti sa abordati pe viu din temele pe care le dezbateti altfel si va asumati consecintele …si astfel veti cunoaste cu adevarat……..

Doina Zamfirescu 10:34am Oct 8
Relatia dvs. virtuala cu el se deosebeste de cea reala? Si daca da, cum?

Cabinet Psihologie Ioana Stancu 5:03pm Oct 11
Exista persoane care se simt mai in siguranta in mediul virtual. Poate si dvs şi el sunteti mai deschisi cand comunicati on-line decat in realitate.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile