Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am abordat o fata pe Facebook si din discutiile cu ea am vazut ca e desteapta si am decis sa o invit in oras. Nu stiu cum sa procedez mai departe, daca merita sa ma mai intalnesc cu ea, deoarece nu ne putem vedea decat o data la 2-3 saptamani. Nu pot construi asa o relatie.

Terapeuti.ro 7:07am May 14
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

ceva timp in urma am abordat o fata pe facebook si din discutiile cu ea am vazut ca e desteapta si am decis sa o invit in oras. dupa citeva refuzuri a acceptat. Ne-am intilnit deja de 3 ori, doar ca ea inainte de a iesi la intilnire ma refuza de 2-3 ori, intradevar e studenta sirguinciosa. Acum eu nu stiu cum sa procedez mai departe, merita sa o mai invit , deoarece nu e ok pentru mine sa ma intilnesc cu o fata odata la 2-3 saptamini, nu pot construi asa o relatie.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:20am May 14
noi cu ce te putem ajuta?

Delia Cormos 7:56am May 14
poti discuta cu ea deschis ce gandesti, ce simti si ce doresti de la relatia cu ea.

Fanache A. Remus 1:58pm May 14
Ea stii ce vrea de la viata? Stii ce valori are, ce aspiratii si ce viitor vrea? Poate ca nu te place decat ca prieten, nu doreste o relatie cu tine, te-ai intrebat asta? Daca vrei sa ai o relatie adevarata incearca sa pui nevoile partenerei pe primul loc, vezi ce aspiratii are, ce dorinte si ce ganduri de viitor, si ajuto sa si le indeplineasca si nu astepta nimic la schimb. Daca si ea simte acelasi lucru pentru tine, va face si ea la fel pentru tine fara sa ii ceri tu ceva si fara sa astepte ceva de la tine. Daca nu simte la fel pentru tine, vei avea cel mult o prietena adevarata.

Tatu Nicoleta 5:44pm May 14
O relatie se construieste in timp, precum o casa…caramida cu caramida.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita