Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum 3 zile am iesit pe afara cu prietenii. Un domn mi-a pus tot felul de intrebari. Cand am ajuns aproape de casa, l-am vazut din nou. Acum imi e foarte frica sa mai ies din casa. Nu imi pot anunța parintii.

Terapeuti.ro 6:22am Apr 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Acum 3 zile am ieșit pe afara cu prietenii și eram în parcul de lângă casa mea.Aveam parul făcut roz. La intrare,un domn m-a întrebat cu ce l-am făcut și i-a rugat pe cei 2 prieteni cu care eram sa se duca pana la magazin subună pretextul ca e operat și nu poate merge. Am rămas eu acolo și tot cauta orice scuza sa ma tragă mai aproape de el. Imi punea ntrebari de genul unde stau, daca am avut probleme cu vederea , daca am probleme cu glanda tiroida. Când ei au venit , i-a mai trimis după un corn cu ciocolata. de data asta a rămas unul din ei cu mine , bărbatul părând iritat. La plecare , nu a intrat în acea scara de bloc unde pretindea ca sta , ci a venit în spatele nostru. M-am panicat și am ocolit cartierul. Când am ajuns aproape de casa , l-am văzut în fata unui magazin , fumând o țigare. Acum îmi e foarte frica sa mai ies din casa și sa mai ma deplasez oriunde. Nu îmi pot anunța părinții.


Botezat-Antonescu Radu 6:32am Apr 21
nu poti anunta niciun adult din familie? In asemenea situatii trebuie contactata politia imediat. Nu ezita!

Liliana Popa 6:48am Apr 21
Salutare! Ar trebui sa povestesti acest incident parintilor sau cuiva apropiat in care ai incredere, si asta cat mai repede!

Marincat Diana 12:11pm Apr 21
In primul rand vorbeste cu parintii sau un adult apropiat. Apoi mergi la sectia de pol din cartier si descrie intamplarea cu lux de amanunte (ora, loc, data) si semnalmentele ( statura, fizionomie, vestimentatie), cel mai probabil va patrula un echipaj mai des in zona. Avand in vedere ca nu te-a amenintat/bruscat in vreun fel, nu ii poate da amenda. Insa dupa descrierea ta, daca il gaseste in zona, poate niste intrebari din partea Pol il vor determina sa plece. Oricum ar fi, ia atitudine!

Radu Budean 9:48am Apr 23
spune la cine vrei dar in primul rind dute si povesteste la politia din zona ta urgent


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita