Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 18 ani si sunt dependenta de afectiune. Eu si prietenul meu, pentru o perioada va trebui sa stam separati, iar pentru mine este destul de dificil. Involuntar sunt iritata si caut subiect de cearta din absolut orice.

Terapeuti.ro 6:45am Jun 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, sunt Ana, am 18 ani si sunt dependenta de afectiune. In urma cu un an de zile eu si prietenul meu ne-am mutat impreuna, dar si cu familia lui. Pentru o perioada va trebuii sa stam separati, eventual sa ne vedem de 2 ori pe saptamana iar pentru mine este destul de dificil. Nu prea stiu cum sa primesc situatia asta, am constant o stare destul de proasta, involuntar sunt iritata si caut subiect de cearta din absolut orice. Imi este greu sa ma acomodez si nu imi gasesc locul. Ce as putea face?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:27am Jun 4
ai putea sa explorezi impreuna cu un psiholog aceasta parte a persoanei tale si sa vezi ce descoperi. Cunoasterea aduce dupa sine si linisterea anxietatii ;) . Succes!

Mar Dum 2:59pm Jun 4
Uneori dependenta de afetiune poate proveni din neincredere in sine si de aici teama de a nu-l pierde pe celalalt care se poate transforma in nevoia de a-l controla. Geneza are multiple cauze incepand cu prima copilarie iar descoperirea lor rapida o poti face prin explorare cu o persoana specializata, care te poate ajuta si la elaborarea lor pentru a le integra armonios in propria personalitate.

Mar Dum 1:54pm Jun 5
cat priveste comportamentul agesiv fara motiv in AT exista o expresie “Bad stroke is better than no stroke” (stroke-urile negative sunt mai bune decat nimic) dar pentru a intelege mai bine comportamentul generat de foamea de atentie citeste

http://www.empower.ro/inteligenta-emotionala/sa-nu-facem-economie-despre-a-da-si-a-primi-i/comment-page-1/Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed