consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani si m-am despartit de o fata, iar prietenul ei actual m-a amenintat, injurat si jignit. Au trecut 5 luni de atunci si tot imi mai vin in memorie momente de cand respectivul mi-a jignit familia si m-a amenintat.

Terapeuti.ro 7:22am Jun 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua! Vreau sa va spun ca m-am despartit de o fata de 4, aproape 5 luni si am trecut peste relatie, chiar nu mi-as mai dori sa o vad vreodata si nu simt nimic pt ea. Acum 5 luni cand ne-am despartit, ne-am despartit deoarece ea a plecat cu unul mult mai mare (23 ani), eu am 18. Faza este ca acela m-a amenintat, injurat si jignit foarte mult atunci la o conversatie telefonica, ea era langa el si nici macar nu ii spunea nimic, desi fusese cu mine un an jumate. Atunci am descoperit ce caracter josnic este si ea si m-am lecuit de tot de o asa fata. Problema este ca mie tot imi mai vin in memorie, momente de cand respectivul mi-a jignit familia si m-a amenintat, dar nu m-am coborat la mintea lui de “om realizat”, asa se lauda el, fiind anul 1 la facultate, dar muncea sa se întrețină, de nevoie…iar eu fiind un “nimeni” la 18 ani, dar cu multmai multe cunostinte decat el. Totusi as vrea sa nu imi mai aduc aminte de acele cuvinte jignitoare si nimic la adresa celor doi, pentru ca pur si simplu nu imi mai pasa, dar sunt ganduri fara insemnatate, amintiri si ma enerveaza


Alex Glazy 7:25am Jun 12
astea se intampla frecvent adolescentilor, important e sa inveti si din experientele nefaste si sa poti deveni mai puternic emotional in urmatoarea relatie.Peste ani vei rade de lucrurile de genul asta.Capu’ sus!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:03am Jun 12
eu am inteles ca acele amintiri te enerveaza desi nu te mai intereseaza acea fata… cumva pare ca te-a afectat altceva… cumva intr-un mod personal… ma gandesc ca intr-o altercatie mascul-mascul tu nu ai avut sansa sa ripostezi… din propria experienta stiu ca poate fi extrem de frustrant… chiar daca avem cei 7 ani de acasa si iesim in castig daca nu ne coboram la astfel de nivele, tot ramane acea ‘palma/pumn peste fata’ nedata :) . Am incredere ca o sa depasesti aceasta faza! Fie ca urmatoare ta partenera sa fie una asa cum simti tu ca ti se potriveste ;) . Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile