Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani, mi-am facut o prietena de curand, dar imi este rusine de ea si nu inteleg de ce. Pana sa fim impreuna nu aveam nicio problema.

Terapeuti.ro 6:33am May 26
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Bună ziua,am și eu o problemă,am 16 ani,de curând mi-am făcut o prietenă și îmi este rușine de ea,și nu înțeleg de ce.
Cum aș putea să scap de această problemă?
Până să fim împreună nu aveam nici o problemă,dar de când am făcut acest pas,nu înțeleg de ce îmi este așa rușine de ea.


Fanache A. Remus 10:06am May 26
Incearca sa te gandesti si sa o vezi pe ea ca pe orice prieten de joaca avut pana acum (ignora faptul ca e fata). Te intimidezi pentru ca te gandesti prea mult la sex si la relatii intime, la felul cum arata si cum va vad ceilalti impreuna, in loc sa apreciezi o prietenie sincera. Odata ce iti schimbi modul de gandire legat de fete si sexualitate, o sa vezi ca si problemele tale legate de rusine si intimitate se vor atenua. Analizeaza si motivele pentru care iti e rusine de ea, sunt motive care te privesc personal sau care sunt legate doar de ea si nu se aplica la alte fete?

Daniela-Monica Guzu 4:41pm May 26
Ce inseamna “rusine de ea”? Descrie-ne, te rog, un pic ceea ce simti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita