implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 16 ani, mi-am facut o prietena de curand, dar imi este rusine de ea si nu inteleg de ce. Pana sa fim impreuna nu aveam nicio problema.

Terapeuti.ro 6:33am May 26
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Bună ziua,am și eu o problemă,am 16 ani,de curând mi-am făcut o prietenă și îmi este rușine de ea,și nu înțeleg de ce.
Cum aș putea să scap de această problemă?
Până să fim împreună nu aveam nici o problemă,dar de când am făcut acest pas,nu înțeleg de ce îmi este așa rușine de ea.


Fanache A. Remus 10:06am May 26
Incearca sa te gandesti si sa o vezi pe ea ca pe orice prieten de joaca avut pana acum (ignora faptul ca e fata). Te intimidezi pentru ca te gandesti prea mult la sex si la relatii intime, la felul cum arata si cum va vad ceilalti impreuna, in loc sa apreciezi o prietenie sincera. Odata ce iti schimbi modul de gandire legat de fete si sexualitate, o sa vezi ca si problemele tale legate de rusine si intimitate se vor atenua. Analizeaza si motivele pentru care iti e rusine de ea, sunt motive care te privesc personal sau care sunt legate doar de ea si nu se aplica la alte fete?

Daniela-Monica Guzu 4:41pm May 26
Ce inseamna “rusine de ea”? Descrie-ne, te rog, un pic ceea ce simti.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile