consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 15 ani si cu 3 ani in urma am cunoscut un baiat. Am inceput sa vorbim insa el era indiferent. Dar eu m-am îndragostit de el. Astazi a postat insa pe net o poza cu o fata, cu descrierea ca fiind cea mai dragă persoana.

Terapeuti RO 8:25am Feb 19
Mesaj:
Am 15 ani si cu 3 ani în urmă, prin intermediul unor colege de clasă am făcut cunoștință cu un băiat. De la început nu prea vorbeam, în general nu prea ține-am legătura. Însă de la un moment eu îl vedeam prea des și îi intrat cam des la pagina lui și i-am scris. Am început să vorbim însă el era indiferent. Dar eu ma-am îndrăgostit de el. În tot timpul ăsta el nu știa ce simt eu pentru el, însă colegele mele știau și i-au spus totul. De cînd el a aflat asta mereu mă tachina și mă ignora. Și deseori plîngeam și eram supărată.Însă trecea repede. În acești 3 ani el a avut 2 iubite, care erau prietenele mele. Și m-am simțit foarte prost. Ne-am certat de la niște fleacuri și aproximativ în fiecare zi ne certam. Și cînd era vorba să ieșim, mereu găsea un motiv pentru care să nu o facem. Ce-i drept că mi-a trecut. M-am gîndit că deja nu am nevoie de el. El pe mine m-a blocat, și eu pe el. După 2-3 zile el m-a deblocat însă eu țineam incă pică pe el și nu l-am scos, însă după 2 luni încheiate l-am scos și tot eu i-am scris. Și el tot se comporta urît cu mine. Mă numea, mă trimetea..mă ofensa..și eu am încercat să nu îi mai scriu. Alaltăieri i-am trimis un mesaj care nu spunea nimic de rău, un smile, iar el a început să zică că scriu cuvinte și întrebări prostești ..eu l-am întrebat ce e prostesc.. și i-am spus că dacă nu vrea să nu îmi răspundă însă el parcă mă manipula, mi-a zis că nu, că el o să îmi răspundă pur și simplu era enervat..A doua zi, ieri, el mi-a scris dacă vreau să ies, și eu i-am zis că o să mă gîndesc, însă el a spus că dacă e vorba de gîndit mai bine iese cu prietenul lui cel mai bun. Și eu am început a plînge, și i-am scris că dacă pentru el contează mai mult prietenul lui de cît mine atunci să iasă cu el. După care el a început să îmi spună că are iubită, că o iubește, să nu îl mai satur. Și eu i-am zis c
ă e ok, însă nu a avut nici un motiv să îmi spună asta,pentru că nu l-am întrebat, și el s-a enervat, eu i-am spus tot ce aveam pe suflet și la urmă i-am scris adio, pentru că știam că iarăși o să mă blocheze și nu vom mai vorbi. Așa că eu l-am șters din prieteni și am văzut că el nici nu m-a blocat. Dar astăzi la școală l-am văzut pe el cu prietena mea, a 3 prietenă, și pe net a postat o poză cu ea cu descrierea ca fiind cea mai dragă persoană. Și m-am întristat foarte mult.Acuma plîng mai tare ca niciodată, pentru că știu că el m-a folosit. Și nu știu cum să îl uit și să trec peste. Vă rog frumos să mă ajuta-ți , dacă știți cum aș putea să îl uit.

Terapeut Masaj 8:40am Feb 19
Cu ce te a folosit?

Camy Kamy 8:47am Feb 19
El ti-a aratat de la inceput ca nu este interesat. Insistenta ta nu avea rost.

Pisiologul De Serviciu 8:47am Feb 19
La varsta asta, cui pe cui se scoate. Cauta un alt baiat cu care sa iesi, cu care sa te plimbi, cu care sa razi si sa te simti bine. E clar ca baiatul dupa care plangi nu simte nimic pentru tine, si atunci…probabil ca e mai bine pentru tine sa-ti indrepti atentia si energia catre alt baiat careia sa-i poti oferi sentimentele tale iar el sa se bucure de ele si sa ti-i le ofere pe ale lui, la schimb. Ce zici?

Mar Dum 7:23am Feb 20
:D as spune ca poate nu intamplator ai ales acea relatie toxica. Ar fi multe de lamurit in particular cu un psihoterapeut insa incearca sa constientizezi ca investitia facuta in persoana acestui baiat este doar propria ta fantasmare, deoarece fapte care sa-i ateste si niste meritele nu se vad. Ceeace s-a derulat a fost doar un joc de putere, el profitand de nevoia colegelor tale de a avea un prieten, pentru ati oferi cu sadism o legtie de umilinta. In privinta celor 3 prietene, nu au fost pentru el decat niste pioni pe care i-a sacrificat cu usurinta, una, pentru farmecele celeilalte si pe toate pentru a-ti arata cat de "barbat" este el. La naiba, da merita sa plangi dar nu pentru ceeace ai pierdut ci pentru ceeace mintiuca ta a facut, caci nu poti pierde ceeace n-ai avut. Asadar multumestei lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat, pentru ca investitia ar fi fost mult mai serioasa si pierderea mult mai greu de recuperat. Gandind la seriozitatea si usurinta cu care a cucerit tot ce misca in jurul tau, si la faptul ca suferi deoarece te simti folosita, sa stii ca poatea fi cu adevarat, mult mai rau. Ea gandeste cum ar fi fost sa-i fii sotie ? Circula un banc "Stii care-i culmea rabdari ? Sa stai la coada la nevasta-ta", doar ca in cazul asta rolurile ar trebui inversate. Mai bine cauta si unarticol ce suna cam asa "de ce fetele bune prefera baetii rai" apoi priveste in tine si dupace vei lamuri lucrurile ia o decizie mult mai realista in aceasta privinta.

Mihaela Munteanu 10:40am Feb 24
Daca doresti ma poti contacta online ,succes!

Ana Maria Draghici 12:36am Feb 25
Dupa tot acest timp tu inca il mai iubesti. E normal la varsta ta sa te indragostesti de cineva cu atat de multa pasiune si atat de sincer! Problema e ca in viata ne indragostim , de cele mai multe ori, de cine nu merita! Baiatul pe care tu il iubesti nu merita dragostea, respectul si loialitatea ta pentru ca, nu stie sa le respecte si aprecieze, de o potriva! Iubirea este un sentiment care innobileaza fiinta umana! Nu iti risipi "frumosul" cu cineva care nu merita! Este viata ta!! Fii stapana pe ea! Daca nu vrea sa fie cu tine, inseamna ca nu te merita. Inseamna ca nu e destul de bun pentru tine! Nu iti pierde timpul cu el chiar daca, inca, il iubesti! Gaseste pe cineva care te respecta si apreciaza pentru ceea ce iesti! Fii libera si iubeste viata caci acum e momentul sa o faci!!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed