consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am luat bac-ul cu o nota de care nu am fost deloc multumita, apoi nu am reusit sa iau admiterea la facultate. Parintii mei sunt despartiti de 15 ani, iar de atunci eu nu l-am mai vazut pe tatal meu. Cred ca este vina mea ca s-a ajuns la divort. Am ajuns sa consum foarte mult alcool si sa ma gandesc foarte des la sinucidere.

Terapeuti.ro 6:52am Aug 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am 18 ani iar dupa ce am reusit sa iau bac-ul cu o nota medie de care nu am fost deloc multumita dearece stiam ca pot mai mult de atat a urmat dezamagirea cauzata de faptul ca nu am reusit sa iau admiterea la facultate. M-am pregatit doi ani dar din cauza unor probleme am clacat exact in ziua examenului. Parintii mei sunt despartiti de 15 ani, iar de atunci eu nu l-am mai vazut pe tatal meu. Inca de atunci cred ca este vina mea ca s-a ajuns la divort iar din aceasta cauza am ajuns sa ma inchid in mine. Aceste probleme de comunicare imi creeaza probleme si in viata de familie, cea de cuplu dar sii ca nu ma cred in stare de a face singura o alegere. Nu stiu cum sa scap de aceasta problema si de aceasta vina si am ajuns sa consum foarte mult alcool si sa ma gandesc foarte des la sinucidere.


Olimpia Ciocea 8:34am Aug 18
Divortul parintilor afecteaza copiii dar copiii n-au nici o vina pt divortul parintilor.La 3 ani nu puteai sa intelegi ce se intampla intre parintii tai si ti-ai format anumite convingeri distorsionate.E firesc sa fii confuza in acest sens.Alcoolul nu te ajuta sa intelegi situatia , nici sa o rezolvi.Cel mai bine apeleaza la un psihoterapeut alaturi de care poti parcurge un proces in care sa intelegi ce s-a intamplat in copilaria ta , in ce mod ai vazut tu copilaria, ce idei ti-ai format atunci , cum te-au afectat evenimentele din viata ta , ce te incurca acum si cum poti sa depasesti obstacolele prezente si viitoare.Esti la un moment important in viata in care e nevoie sa iei decizii .Mult curaj si succes!

Botezat-Antonescu Radu 8:41am Aug 18
decat sa dai banii pe alcool… da-i pentru o psihoterapie… iti garantez ca schimbul este echitabil. Imi pare rau ca treci de atata timp prin atatea suferinte insa poti face ceva pt asta. Cere ajutorul, curaj!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Inchiriere cabinete de psihologie Implant fast & fixed Dental Premier