Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt masteranda, am probleme foarte mari cu stresul si nu stiu cum sa procedez. Parintii mei au divortat acum un an, iar acum sunt in partaj si sunt foarte multe discutii pe tema asta.

Terapeuti RO 9:06am Jan 27
Mesaj:
Buna ziua. Sunt o masteranda si am probleme foarte mari cu stresul si nu stiu cum sa procedez. Parintii mei au divortat acum un an, iar acum sunt in partaj si sunt foarte multe discutii pe tema asta. Eu m-am certat si cu mama ca prcatic ea a plecat de acasa ca o batea taicamiu, dar nu cred ca potisa stai 23 de ani cu el doar pentru copil ca asa a afirmat. Unele persoane nu zic ca nu ar putea face dar eu fiind mare avea 22 de ani at cand au divortat si de cand am plecat in alta localitate adica in constanta i-am zis sa pelce daca nu mai poate. Problema este urmatoarea ca ea imediat dupa ce a divortat ca s-a definitivat cu divortul la o luna dupa ce a plecat si-a facut facebook si a inceput sa vorbeasca cu barbati,chiar mi-a facut si mie cunostiinta cu unul. Iar eu am mari dubii si nu stiu ce sa gandesc, nu mai am tinere de minte si cel mai mult ma ingrijoreaza ca sunt in ultimul an la masterat si nu stiu cum o sa-l trec si acum se apropie si sesiunea.

Mihaela Comisel 9:26am Jan 27
Din ce punct de vedere ai probleme cu stresul sau ce efecte are stresul asupra ta? Faptul ca mama ta a ramas intr-o relatie toxica ca sa-ti asigura tie un camin poate ca iti este greu de inteles, numai punandu-te in papucii ei i-ai intelege alegerile, numai ea cunoaste motivele. Ar fi trebuit sa te bucure faptul ca a divortat si a incheiat acest calvar si incearca acum o alta varianta de a trai sau asta nu te bucura pentru ca iti placea mai mult cand statea sa sufere langa un barbat abuziv, dar tu aveai un camin unde sa vii si unde sa te mai simti copilul lor si in siguranta. Lasand la o parte probelmele parintilor tai, poate ca ar trebui sa mergi la un psiholog si sa inveti sa-ti gestionezi problemele care se afla in spatele acestui stres, a abandonului, a acceptarii de sine, a increderii in sine, problemele de concentrare si cele legate de autosabotare (inconstient te folosesti de problemele parintilor tai pentru a nu duce la bun sfarsit masteratul).

Daniela-Monica Guzu 11:57am Jan 27
Atunci cand exista probleme emotionale puternice procesul de acumulare de cunostinte este mult ingreunat, in unele cazuri foarte redus. Pentru a putea invata pentru master este important sa diminuezi stresul (daca se poate), sa rezolvi intr-un fel sau altul problemele de natura emotionala din viata ta. Cauta sa practici exercitii de relaxare in fiecare zi, internetul este plin de astfel de exercitii. Iti recomand sa vizitezi un psiholog, chiar si o singura data, ai sa te simti mult mai bine. Iti doresc liniste sufleteasca.

Adrian Isacianu 7:17pm Jan 27
Iti pot sugera sa traiesti viata ta, constient, aici si acum, si nu pe a parintilor tai. Nu este greu dar daca intampini dificultati poti apela cu incredere la un psiholog. Capul sus.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile