Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 27 de ani, sunt educatoare si momentan locuiesc in Grecia. Am o problema: am dislexie si dispraxie si din cauza aceasta sunt timida si am probleme cand ma angajez.

Terapeuti.ro 9:44am Jan 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua.am 27 de ani si sunt educatoare.momentan locuiesc in grecia .doar ca am o problema.am dislexie si dispraxie.si din cauza asta sunt timida si am probleme atunci cand ma angajez pt ca din cauza emotiilor ,stresului ,vreau sa fac bine de fapt realizez ca le fac pe dos.
Sa merg la un logoped e cam tarziu pt varsta mea…
Din ce cauza s-au decuza s-au declanst acestea?
As dori sa stiu cum sa putea rezolva sau ameliora aceste probleme.si sa nu mai incurc nr ,cuvinte s.a.m.d
Va multumesc mult!


Tiberiu Seeberger 10:36am Jan 6
Bună ziua. Din ce cauză s-a declanșat ce anume?

Botezat-Antonescu Radu 10:43am Jan 6
din cate stiu nu este prea tarziu pt un logoped, ai incercat?

Maria Adam 10:45am Jan 6
Este de apreciat că reusiti să practicati aceasta meserie, pe fondul acestor probleme .In ceea ce priveste raspunsul la intrebarea dumneavoastra, il vei afla apelând la un specialist.(ex logoped). Mă uimeste dacă nu ati facut-o pana la aceasta vârsta. Terapie pentru imbunatatirea abilitatilor motorii ,Terapie pentru dezvoltarea limbajului si a vorbirii …şi multe altele.Niciodată nu este prea târziu !Succes

Pascu Viorica 1:10pm Jan 6
opinia mea este ca teama, anxietatea si deprecierea ca "nu veti face bine", ca "iar veti da gres!" va amplifica problemele! Altfel spus, acest "mecanism" de care spun eu, este numit -anxietate de performanta- . Incercati intr-o terapie sa identificati daca apare acest aspect cu adevarat ( va trebui depasit);! Cat despre restul problemelor …, nu incetati sa luptati! Succes!

Oana Pan Dorneanu 3:42pm Jan 6
Gasiti o persoana draga care vorbeste romaneste si e specializata in logopedie sau dictie sau terapie. Veti vedea ce usor veti face progese alaturi de ea :) Daca nu gasiti unde locuiti, puteti incerca sa faceti orele pe skype cu cineva de aici.

Marius Dumitrescu 7:12pm Jan 6
merita incerecate cateva sedinte de hipnoterapie…

Terapeuti.ro 4:52am May 26
RASPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS INTREBAREA: "Mulțumesc mult Pt răspunsuri.Doar ca ma întrebam dacă prin terapie pot sa nu mai încurc stânga cu dreapta și numerele. As fi vrut sa știu de asemenea cum sau din ce cauza se declanșează dispraxia și dislexia. Mulțumesc".


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita