Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt cu viitorul sot de 4 ani. Nu prea stiu de unde sa incep… de la prima palma.. pumn sau de la primele jigniri. Am ajuns in stadiul in care ma agreseaza aproape zilnic.

Terapeuti RO 7:54am May 30
Mesaj:
Buna ziua,

An 29 de ani si urmeaza sa ma casatoresc a doua oara. Sunt cu viitorul sot de 4 ani. Nu prea stiu de unde sa incep… de la prima palma..pumn sau de la primele jigniri. AM ajuns in stadiul in care ma agreseaza aproape zilnic fizic, verbal o face tot timpul. Imi spune ca nu ar vrea sa fie asa si ca are nevoie de ajutor sa se schimbe. M-am schimbat si eu in timpul acesta. Eram un om fericit, cautam sa ajut oameni in jurul meu,zambeam mereu,eram un om cu intelegere, rabdare. Acum sunt umbra unei femei si atat. De fostul sot nu m-am despartit cu certuri. A fost de comun accord. Motivele scandalurilor…atat de marunte sunt incat nici nu imi vine in cap sa dau un exemplu. E drept ca nici eu nu mai am rabdare si cand incepe cu observatii si jigniri, incep si eu sa tip… El nu vrea sa apeleze la un psiholog. Parintii mei s-au despartit cand eu aveam 8 ani..Am suferit foarte mult. Eu si fratele meu am ramas la mama. La toate scandalurile este martor mama, care aude tot ce se intampla din camera alaturata.. O jigneste si pe ea, I se pare normal sa se poarte urat cu ea. Despre copilaria lui nu prea stiu ce as putea spune. Parintii lui sunt impreuna si are un frate. tatal lui nu a batut-o niciodata pe mama lui. Nu stiu de unde porneste violenta. Stiu ca erau scandaluri cand traiau bunicii lui. Dar ideea este ca si fratele lui are aceeasi conceptie de a bate sotia, altfel nu te intelegi cu ea.
Nu stiu daca as mai putea salva ceva. Mi-as dori pentru ca il iubesc, dar simt ca ma degradez in fiecare zi..fizic si psihic.


Terapeut Masaj 8:35am May 30
Ar fi cazul sa va iubiti pe dvs, nu pe el

Constantina Puicu Mediator 4:47pm Jun 1
Oamenii nu se schimba… Aveti dreptul sa fiti fericita! Cautati ajutorul unui psiholog pentru dvs. Meritati sa fiti fericita! Nu mai cautati scuze pentru cel ce va loveste!

Cerasela Iancu 10:41pm Jun 3
Si eu am dat peste astfel de om crede-ma nu se va schimba niciodată în bine .NU mai spera ca va fi bine. Mai rau poate .Dar bine , in nici un caz. Daca nu e nebun asa e nascut sa fie. Si asta, pentru ca noi femeile sa vedem ce inseamna un om bun si ce inseamna un nebun.Fugi cat poti de departe de el pana nu e prea tarziu. Succes si scuze asta e parerea mea. Doar am trecut prin asta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita