consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ceva timp sunt mai mereu obosit, ma doare capul in zona tamplelor, am senzatii de ameteala. Petrec +12 ore la calculator zilnic, ies foarte rar afara si fac miscare fizica la fel de rar. Am 19 ani.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua ! De ceva timp sunt mai mereu obosit , ma doare capul uneori in zona tamplelor doar , am senzatii de ameteala zilnice .. Mentionez ca starea de oboseala o am de ceva timp ( aprox 1 an si jumatate ) ameteala si durerile de cap au aparut recent . Vreau sa mentionez ca petrece undeva la +12 ore la calculator zilnic , ies foarte rar afara si fac miscare fizica la fel de rar . Am 19 ani si in urma cu cativa ani am fost la oftalmolog si mi-am luat ochelari pe care nu i-am purtat niciodata aveam dipotriile din ce imi amintesc 0.75 cu 0.50 .. Mi-ati putea da ceva sfaturi ? Va multumesc !

mergi la medic! Asemenea neglijenta nu trebuie sa continue! Curaj!
 1
Salut. Câteva răspunsuri ți le-ai oferit singur, în scris chiar. Consultă un medic, pot fi aspecte ce țin de stilul de viață (și fiziologice), însă poate vârsta încă te avantajează și este cazul să faci schimbări în ceea ce privește stilul de viață. În privința celui de-al doilea posibil obiectiv este posibil să ai nevoie de consultanța unui consilier.
psih. Agapie Dorin
Sa-ti faci un program. Dupa fiecare ora stat la calculator sa faci o pauza de 10 min., in care sa faci miscare, cum ar fi: de respiratie, intindere musculara. De 3 ori pe saptamana, 20-30min sa faci plimbari, activitati in aer liber .Ochelarii trebuie purtati.
 2
Dupa cum spui sti cauzele dar inca nu te-ai hotarat sa-ti modifici comportamentul. Cand vei avea nevoie cu adevarat vei trace la actiune. Succes!
In primul rand mergi si fa niste analize, exclude cauzele medicale. In alta ordine de idei, eu mi-as face probleme mai mari legate de statul la calculator 12 ore+? Sa inteleg ca lucrezi? Stilul asta de viata e foarte obositor si faptul ca nu iesi afara decat foarte rar mi se pare ingrijorator…poate sunt si alte aspecte care te supara si despre care nu ai scris? Succes!
 2
Buna. Din ceea ce ai scris, cred ca pozitia vicioasa duce la astfel de.simptome. Te sfatuiesc sa faci un consult la doctor si ulterior sa incepi un program de exercitii sub indrumarea unui kinetoterapeut pt ca de la sine nu iti vor trece durerile. Sunt kinetoterapeut, deci poti considera a fi un sfat avizat.
Ai creierul neoxigenat! Fa mai multa miscare si petrece mai puțin timp la calculator!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile