consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am doar 12 ani si nu mai practic activitatile ca inainte, nu pot manca, adorm la ore foarte tarzii si am in cap doar lucruri sadice. Nu ma pot opri sa imi imaginez cum imi fac rau singur (fizic). Gandul ca nu am pe nimeni langa mine nu imi da pace.

Terapeuti.ro 8:06am Nov 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am doar 12 ani, deci nu cred ca am mari probleme sau ceva, dar trebuie sa vorbesc cu cineva. In ultima vreme nu mai practic activitatii asa ca inainte, la fel de incantat, chiar daca incerc, nu pot manca, adorm la ore foarte tarzii, si am in cap doar lucruri sadice. Gandul ca nu am pe nimeni langa mine nu imi da pace. Si nu ma pot opri sa imi imaginez cum imi fac rau singur (fizic).

nu am foarte multi prieteni care sa ma ajute


Botezat-Antonescu Radu 8:11am Nov 29
ai vorbit cu parintii tai despre ce se intampla cu tine? I-ai de mana si mergeti la un psiholog specializat pe copii si discut tot ce se/s-a intampla cu tine. Curaj si succes!

Ana Irina 10:57am Nov 29
Eu cred ca exista ceva ce te nelinisteste, cel putin. Vezi sfatul de mai sus…

Adriana Buda 10:01pm Nov 29
De ce nu le spui parintilor ce stari si ganduri rele ai, iti este frica ca nu te inteleg? Totusi ar fi bine ca ei sa stie despre starile tale rele care te chinuie. Cu siguranta, impreuna cu ei si un psiholog (care lucreaza cu copii) iti vei rezolva problemele sufletesti si vei scapa de gandurile urate pe care le ai acum. Incredere si succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile