implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPana sa ajung acasa de la serviciu ma opresc la un bar din cartier unde ma apuc de baut. Nu mi se pare o dependenta, deoarece nu simt nevoia de a bea, insa asa m-am obisnuit sa fac si asta este rutina mea.

Terapeuti RO 9:30am Jan 23
Mesaj:
Buna ziua , problema mea este alcoolul si nu stiu cum sa ma lecuiesc de acest viciu foarte daunator. Am aceasta problema de circa 2 ani si nu stiu cum sa ma opresc. Mentionez ca daca pana acum consumam alcool ca orice om normal adica ocazional si in cantitati normale acum zilnic beau seara pana ma ametesc bine sau chiar ma imbat. Programul meu este serviciul de dimineata pana la ora 6 dupa care pana sa ajung acasa ma opresc la un bar din cartier unde ma apuc de baut , iar in weekend tot la fel seara. Tin sa specific ca nu am baut niciodata dimineata sau in timpul serviciului ci doar seara de aceea mie mi se pare mai mult o obisnuinta extrem de grava si nu o dependenta 100% deoarece nu simt nevoia de a bea insa asa mam obisnuit sa fac si asta este rutina mea. Eu sunt o persoana care greu renunta la obiceiuri si nu imi plac sub nici o forma schimbarile. Rog ajutor si sfaturi pentru a renunta la patima aceasta a alcoolului. Va multumesc si va doresc numai bine.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:00am Jan 23
solutia v-ati dat-o chiar dvs.: schimbati un obicei prost/daunator. Ma gandesc ca exista un motiv mai profund pt acest consum zilnic, motiv care poate nu va este inca accesibil. Daca doriti sa explorati, va recomand sa mergeti sa discutati cu un psihoterapeut, macar pt o perioada. Succes!

Mihaela Comisel 10:09am Jan 23
Pentru a schimba un obicei (in cazul dumneavoastra, chiar daca negati este dependenta pentru ca deja are o vechime destul de mare) este nevoie de foarte multa motivatie si vointa. Va sugerez sa: de aceea ati putea sa va faceti un angajament scris fata de dvs. si ori de cate ori va simiti “cu gatul uscat”, scoateti hartia si cititi angajamentul care l-ati luat fata de dvs. Ati mai putea incepe prin a va modifica si traseul de intoarcere spre casa, evitand orice v-ar putea ispitii (bar, bodega, restaurant, etc.), dupa cum se se spune:”cine a pus carciuma’n drum…”. In fiecare zi in care nu ati baut, puneti banii pe care i-ati fi cheltuit intr-un borcan, la vedere.

Mandoc Florentina Isabella 10:15am Jan 23
Ţine oare alcoolul loc de altceva în viaţa dvs? Poate un consilier/terapeut v-ar putea ajuta să găsiţi răspunsul la această întrebare.

Cristescu Irina Alexandra 10:50am Jan 23
De obicei, un viciu, obisnuinta poate fi mylt mai usor substituit cu o alta obisnuinta poztiva. De ex ati putea sa va faceti un abonament la sala si in loc sa va opriti la bodega dupa munca, puteti trece pe la sala. Se elibereaza endorfine si va veti simti epuizat fizic. Mult succes! Daca acest lucru nu merge ati putea apela la un ajutor de specialitate. Sau

Emanuel Prichici 12:00pm Jan 23
nimeni nu te poate opri din baut decat tu insuti. iti trebuie insa foarte multa vointa sa treci peste aceasta problema si de cele mai multe ori un sistem de sprijin te poate ajuta enorm la inceput. http://www.alcooliciianonimi.ro/index.php/ro/

Viorel Mocanu 6:25pm Jan 23
Opritul la “circiuma” indica un lucru grav… probabil acasa nu va asteapta nimeni sau nimic.. aici trebuie schimbat ceva… motivatia familiei ar putea ajuta la acest viciu sa-l “restringeti”…

Terapeut Masaj 10:56pm Jan 24
Se rezolva prin hipnoza
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile