Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt o viitoare mama si prietenul meu, cand bea, devine depresiv, are halucinatii, ba chiar m-a si lovit. E grav bolnav si are ficatul marit. Am ajuns la limita puterilor.

Terapeuti.ro 7:31am Nov 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Bună. Sunt o viitoare mama și întâmpin probleme în relația de cuplu.în urma cu 11 luni l am cunoscut pe tatăl copilului meu. Nu am crezut ca va fi ceva trainic intre noi pt ca eu era acasă doar în vacanta și urma sa plec la munca înapoi în străinătate. Contrat așteptărilor mele a fost altfel. A fost barbatul lângă care mă vedeam și pe care îl vedeam un părinte exemplu pt copiii mei. În toată perioada de 6 luni în care eu am fost plecata au existat niște episoade care M au dat de gândit în sensul ca, de fiecare data când bea devenea depresiv peste măsură și punea tot pe faptul ca eu nu sunt langa el. După ce am venit acasă a avut un episod în care , tot la beție, a început sa aibă halucinații și a făcut un scandal monstruos ba chiar ma și lovit. A 2 a zi nu și mai aducea aminte de aproape nimic și punea tot pe seama alcoolului. Am reușit sa trecem peste ăsta și o perioada s a lăsat de alcool. Intre timp am rămas insarcinata și atitudinea lui s a schimbat ușor în sensul ca tot ce făcea pt mine înainte s a diminuat, nu mai e la fel de afectuos, ia deciziile de unul singur și face cam ce l taie capu. De curând a avut iar 2 episoade tot pornite de la alcool. Ideea e ca ne certam des pe tema ăsta. Eu I am impus sa nu mai bea el una zice alta face. Nu bea zilnic dar când prinde ocazia nu prea o evita chiar dacă știe ca nu o face bine nici dpdv al sănătății. Omul e grav bolnav. Are ficatul mărit și ultima data când am mers la analize l au pus sa și facă testele pt hepatita. Eu am ajuns la limita puterilor. Sunt în luna a4 a de sarcina și singura idee care îmi vine în minte ar fi sa mă despart de el. Am fost o femeie independenta. Acum nu prea sunt pt ca nu mai muncesc și nici situația ăsta nu mi plăce. Ce sa fac? Cum pot sa fiu rațională și sa iau cea mai buna decizie?


Botezat-Antonescu Radu 7:55am Nov 25
mi se pare ca ati fost foarte rationala in cele scrise… pare ca nu lipseste decat sa luati o hotarare si sa va tineti de ea…

Adina Merdaru 5:36pm Nov 26
Daca as fi in locul dvs m-as separa imediat, solutii exista, copilul ce-l purtati are nevoie sa se dezvolte in conditii optime, armonioase, cat si dvs la fel aveti nevoie de armonie, toate cele bune :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed