Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt major, iar mama vrea sa divorteze de tata din motivele ei, mie chiar nu imi pasa daca divorteaza, dar tata nu e de acord si imi face capul calendar zilnic, ca trebuie sa o conving sa vina acasa.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna,sunt major iar mama vrea sa divorteze de tata din motivele ei,mie chiar nu imi pasa daca divorteaza dar tata nu e de acord si imi face capul calendar zilnic,ca trebuie sa o conving sa vina acasa, ca alti copii ar lu.o la ,,suturi” ca de ce a plecat,ca o sa crape si ea si noi ca fara el noi nu ne descurcam si ca nu facem nimic fara el etc.si vorbeste de mine ca si cum as avea 2 ani, ca am nevoie ai de mama ,sa.mi faca mancare blabla. Eu orcum am de gand sa ma mut singur asa ca nu.mi pasa dar ce ar trebui sa fac, sa o conving sa se impace sau e treaba ei? Eu o inteleg de ce a plecat, nici mie nu.mi place sa stau cu tata in casa.

Suna a santaj emotional ceea ce incearca sa faca tatal tau .
 3
Se întâmplă des ca în cazul despărțirii părinților, copiii sa fie prinși la mijloc, fiecare părinte incercand sa îl aibă aliat. Decizia și motivele despartirii sau împăcării aparțin părinților . Cred ca ai luat decizia cea mai buna în a nu interveni în,, repararea”relatiei. Tu trebuie sa ai o relație buna cu fiecare părinte, să-i iubești și să-i respecți. Am înțeles ca ești major și ai în plan sa fii pe picioarele tale, să-ți faci drumul tău.
 6
Buna! Relatia parintilor tai e treaba lor! Ceea CE face tatal tau e o dovada de lipsa de asumare. In plus Il deranjeaza faptul ca nu sunteti dependenti de el ASA cum pribabil Si.ar dori pt a va putea manipula. Ii poti comunica ferm Si politicos ca e o problems pe care tb sa o rezolve singur! Tu dai dovada de mai multa maturitate de cat el. Success pe drumul tau!
 2
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 7115 raspunsuri primite pentru 1689 intrebari)