consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am saturat de viata si vreau sa-mi iau zilele.

Terapeuti RO 12:15pm Feb 23
Mesaj:
Buna,ma numesc Marius si am o problema,m-am saturat de viata si vreau sa-mi iau zilele,m-am certat si cu parintii,si cu iubita,parintii ei nu sunt de acord ca noi sa fim impreuna.As avea nevie de un sfat ca nu stiu ce sa mai fac,imi trec prin cap o multime de moduri de suicid…

Catalina Negrea 8:00pm Feb 23
Eu in locul tau,as cantari situatia bine,inainte de a face un gest nebun!!! Ce castigi daca faci asta??NIMIC.Prietena ta isi va reface viata si-n timp va uita de tine.Vei lasa in urma ta,doar suferinta,aceea a parintilor tai si a celor dragi tie.E corect ca parintii tai sa se chinuie sa te creasca,iar tu sa hotarasti,asa dintr-o data,ca vrei sa mori??!!! Fii serios,nimic pe pamantul asta,nu merita un asa EFORT!!! REVINO-TI LA REALITATE!!!;)

Ana Maria Vrancea 10:09pm Feb 26
o mare greseala femei sunt destule pe pamantul asta revino cu picioarele pe pamant nu se merita sa mori pt ce?? pt o femeie??? Alta …

Terapeuti RO 1:19pm Mar 2
RASPUNS: Va multumesc tuturor,sfaturile voastre m-au ajutat mult si mi-am dat seama ca nu are rost sa-ti iei viata indiferent prin ce situatie trec,va multumesc ca m-ati inteles si ca mi-ati dat incredere de a nu face o prostie.

Ana Maria Vrancea 3:30pm Mar 2
bravoo!! asta inseamna ca esti un om cu capul pe umeri ….ma bucur pt tn bafta;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile