consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Desi il iubesc si ne intelegem perfect, mama lui ma face foarte mult sa sufar, sunt trista permanent, e cu ochii pe mine, vrea să stie tot, sa fac totul ca ea, iar eu sunt genul de om care nu vrea sa supere pe nimeni. Ma simt ca la inchisoare, psihic sunt la pamant. El nu vede alta solutie decat aceasta de a sta in casa cu ea.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
27 feminin
Ofiter bancar
Am crescut de la 14 ani cu tatăl meu si fratele meu mai mic. Tatăl meu a decedat acum aproximativ 3 ani.
Situația în care mă aflu este următoarea, după o relație de 5 ani si ceva, eu si prietenul meu ne-am logodit in luna decembrie si din acea zi m am mutat la el. El locuiește cu mama lui si cu bunica lui.
Deși il iubesc si noi ne intelegem perfect, mamă lui ma face foarte mult sa sufăr, sunt trista permanent, e cu ochii pe mine,vrea să știe tot, sa fac totul ca ea, iar eu sunt genul de om care nu vrea sa supere pe nimeni si chiar si atunci cand cineva imi spune o vorba rea eu incerc sa ii raspund fara sa il lezez cumva.
Ma simt ca la închisoare, psihic sunt la pământ, sunt nefericita si nu stiu ce sa fac, El nu vede alta soluție decât aceasta de a sta in casa cu ea. Cand eram acasa la mine am avut libertatea de a face ce vreau cand vreau, sa fiu stăpână pe deciziile mele, aici mi e frica sa fac ceva sa nu o supăr pe ea. Am avut o copilărie grea, am avut o viață de adult de mica, muncă și greutăți, dar totuși eram fericita asa cum era si tatăl meu mi a dat aripi sa zbor,nu mi le a tăiat.
În prezent, eu plang in fiecare zi din cauza ei, am ajuns sa traiesc ca sa o vad pe ea mulțumita, tot ce fac, fac numai în acest sens. Dar ea e mereu nemulțumită.
Am nevoie de un ajutor, de orice sfat, opinie, ca simt ca ma îmbolnăvesc în ritmul ăsta. Eu sunt o persoană foarte sensibilă și ma afectează orice vorba rea care mi se adreseaza si mi rămâne în minte mult timp. Imi cer scuze ca poate nu am avut o exprimare ordonată si coerenta, dar am foarte multe de spus si nu am știut ce să scriu mai repede.
Dacă considerati ca pot face ceva sa ma redescopăr si sa redevin eu si sa ies cumva din starea asta, astept părerile dumneavoastră și vă sunt recunoscătoare. Multumesc!
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu eu cred ca ati punctat foarte bine situatia: pare ca ati devenit prizoniera soacrei. Inteleg ca ati facut o schimbare radicala in momentul in care v-ati mutat impreuna si este firesc sa va fie greu. Solutia este evidenta. Curaj si succes!
  • Lucia Pojar
    Lucia Pojar Ca sa rezolvi o problema trebuie sa elimini cauza nefericirii. Succes!
  • Janina Georgescu
    Janina Georgescu La varsta dvs – si banuiesc ca si logodnicul are aproximativ aceeasi varsta – nu mai merge locuitul cu soacra. Sunteti adulti, trebuie sa locuiti ca niste adulti, adica singuri. Faptul ca logodnicul accepta sa fiti nefericita si nu vede alta varianta e o problema care trebuie rezolvata intre voi.


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile