Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe un an ma gandesc zi si noapte la o fată pe care o stiu doar din vedere. I-am făcut niste complimente, dar nu mi-a raspuns la niciun mesaj.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua!
Sunt Lucian si am 30 ani.
Problema mea este ca de ceva timp ma gandesc cam mult la o fată pe care o stiu doar din vedere ,adica zi si noapte.
Nu prea mă mai pot concentra cum trebuie la activitațile pe care le am ,chiar le-am neglijat.
Problema este de aproape un an.
Imi doresc tot timpul să o vad in poze sau in realitate.
Am gasit cateva poze cu ea si ma uit din cand in cand la ele.
I-am dat de ințeles cred că sunt atras de ea pentru ca i-am făcut niste complimente ,dar nu mi-a raspuns la niciun mesaj.
Am o reținere sa vorbesc cu ea in realitate pentru-că mă simt un pic inferior.
Fata respectivă are o functie de conducere si chiar daca am si eu o facultate de inginerie nu am momentan un job de cateva luni si sunt si cam timid de fel.
Este si un pic mai in varstă de cat mine,cam cu un an.
O relație nu am mai avut de 5 ani,
Intrebarea mea este cum sa procedez in această situatie ca să nu mă mai gandesc atat de mult la ea si ca să fie normal.

Eu sincer iti spun ca cel mai bine este sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti cu ea. Nu ai ce pierde. Macar stie si ea ca o placi, si in functie de reactia ei vei vedea daca mai are sens sa iti pierzi timpul gandindu-te la ea.
 4
Ce pierzi daca ii spui?Complimentele si declaratiile trebuie insotite si de fapte. Femeile primesc deseori complimente de la barbati chiar pe strada dar asta nu inseamna mare lucru. Ce ar fi daca am lua in serios orice barbat care ne face un compliment? Scapa de complexul de inferioritate care nu prea e ok intr-o relatie si treci barbateste ca un cavaler la actiune. Femeile asteapta actiune si hotarare din partea unui barbat nu numai cuvinte frumoase. Multa bafta!
 5
Probabil daca i-ai spune si ai primi un feedback clar din partea ei ai putea sa scapi de aceasta preocupare obsesiva pentru ea. Cand traim doar in mintea noastra si nu avem curajul sa confruntam realitatea, putem trai cu tot felul de scenarii, vise, ipoteze care nu au cum sa fie nici confirmate, nici infirmate. Daca tu vrei sa nu te mai gandesti la ea atat de mult, trebuie sa iei o decizie sa-ti exprimi intentiile, si sa vezi daca si ea simte acelasi lucru sau nu. Daca nu, atunci cel mai bine ar fi sa cauti in alta parte, o fata care sa iti impartaseasca sentimentele. Problemele ce tin de inferioritate pot fi abordate si in cadrul terapiei sau al dezvoltarii personale. Succes!
 4
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 4224 raspunsuri primite pentru 868 intrebari)